Ο Έλληνας πρωθυπουργός σκέφτεται ως κυβερνητικό εταίρο το «Ποτάμι» του Σταύρου Θεοδωράκη - Υπάρχει και το ενδεχόμενο ενός μεγάλου κυβερνητικού συνασπισμού, γράφει η γερμανική εφημερίδα

O Tσίπρας πετάει εκτός κυβέρνησης το κόμμα των ΑΝΕΛ, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η γερμανική εφημερίδα «Bild» δίχως να τις κατονομάζει. 

Ο Έλληνας πρωθυπουργός τις κρίσιμες αυτές ώρες που είναι καθοριστικές για το μέλλον της Ελλάδας, είναι διατεθειμένος να αλλάξει τη σύνθεση της κυβέρνησής του βάζοντας στο περιθώριο τους δεξιούς λαϊκιστές του κόμματος ANEΛ, ηγέτης του οποίου είναι ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμένος.  

Ο Έλληνας πρωθυπουργός σκέφτεται ως κυβερνητικό εταίρο το «Ποτάμι» του Σταύρου Θεοδωράκη. Υπάρχει και το ενδεχόμενο ενός μεγάλου κυβερνητικού συνασπισμού, γράφει η εφημερίδα.  «Εάν ο Τσίπρας επιθυμεί την παραμονή της χώρας του στη ζώνη του ευρώ, δεν υπάρχει άλλος τρόπος ...», σχολιάζει η μεγαλύτερη σε κυκλοφορία εφημερίδα της Γερμανίας. 

Διαψεύδει την γερμανική εφημερίδα το «Ποτάμι» με σχετική ανακοίνωση: 

«Ξαναζεσταμένα σενάρια  σερβίρουν μερικές φορές στην Ευρώπη. Ας σοβαρευτούμε. Το Ποτάμι δε θα μπει στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι να αποφύγει η χώρα την καταστροφή».

* Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας: "ΙΩΚΗ ΑΘΗΝΑΣ ΒΟΗ", παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger