Βράβευση της Μέϊρκελ, από την Πανευρωπαϊκή Μασονική Οργάνωση Εβραίων Σιωνιστών-Ναζιστών «B’nai B’rith»

  Η Γερμανίδα Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ (κέντρο) ποζάρει με Reinhold Simon (δεξιά), πρόεδρο της Εβραϊκής Ανεξάρτητης Μασονικής Εβραϊκής οργάνωσης «B’nai B’rith» και τον επίτιμο της  προέδρου της ίδιας μασονική υπεροργάνωσης Joseph H. Domberger (αριστερά) από τους οποίους τιμήθηκε με το ανώτατο αστέρι Αξίας  B’nai  Β΄rith, στις 11 Μαρτίου 2008 στο Βερολίνο. Οι Εβραίοι τίμησαν την Μέρκελ με το βραβείο, για την εξαιρετική εργασία της κατά του …..ρατσισμού και την δέσμευσή της για τα ανθρώπινα δικαιώματα.

 (ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Είναι όλη η αθλιότητα που ζούμε στο πετσί μας – Για τέτοια ανθρώπινα δικαιώματα μιλάμε) PHOTO DDP Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων (AFP) / Sascha SCHUERMANN ΓΕΡΜΑΝΙΑ OUT   === ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΗΓΗ: http://www.bnaibritheurope.org/bbe/component/option,com_rsgallery2/Itemid,134/page,inline/id,540/catid,15/limitstart,15/lang,en/
   === ΠΗΓΗ: http://www.mediafaxfoto.ro/Preview.aspx?Id=2788353

  === Οι Εβραϊκές  αιρέσεις Τεκτόνων «B’nai B’rith»  τίμησαν την Άνγκελα Μέρκελ
Την Άνγκελα Μέρκελ τίμησε η πανευρωπαϊκή «B’nai B’rith» (μασονική αίρεση των Εβραίων Ταλμουδιστών, που διαδίδουν για τον Χριστό, ότι ήταν ένας δαίμονας και «μη Εβραίος» όπως τα ζώα):
  === ΠΗΓΗ: http://blog.chatta.it/morena_mia/post/angela-merkel-premiata-dalla-setta-massonica-b-nai-b-rith.aspx

=== ΕΙΝΑΙ η ίδια ακριβώς οργάνωση, που συνεργάστηκε στενότατα με τους Ναζιστές χιτλερικούς, το διάστημα 1936-1940, για τη μεταφορά 500.000 Εβραίων της ….Γερμανίας στην Παλαιστίνη!!!! Διαβάστε παρακάτω:



  === ΑΝΩΤΑΤΟ ΜΑΣΟΝΙΚΟ ΚΟΝΚΑΡΔΙΟ:

1.— «Εμείς, ο Μέγας Διδάσκαλος, ο επιμελητής του Ιερού Παλλαδίου, ο Ανώτατος Πατριάρχης Ανώτατο του Οικουμενικού Ελευθεροτεκτονισμού – με Γνωμάτευση από το πεφωτισμένο High College της Γενικής Ελευθερομασωνίας – προς εκπλήρωσιν της πράξεως του Κονκορδάτου, η οποία συνήφθη μεταξύ μας και των τριών Ανωτάτων Ομοσπονδιακών Συμβουλίων της Αμερικής, της Ανγγλίας και της Γερμανίας και υπεγράφη σήμερα από Ημάς, αποφασίσαμε και διατάσσουμε: Μοναδικη Παράγραφος – η Γενική Συνομοσπονδία των μυστικών εβραϊκών Στοών έχει με την σημερινή ημέρα συσταθεί επι της βάσεως, όπως αυτή έχει ορισθεί στην Πράξη του Κονκορδάτου. Εδώθη στους ιερούς χώρους της Ανωτάτης Ανατολής του Charlestown,  στο πανέμορφο μέρος του Θείου Διδασκάλου την 1. Ημέρα του μήνα Tishri 450, στην 12. Ημέρα του 7. Μήνα του έτους 00847 του αληθινού Φωτός».
Limmud Ensof (Τεκτονική όνομα του Albert Pike)

  2.— ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΓΡΑΦΕΙ:

«Το Ανώτατο Δογματικό Διευθυντήριο του Παγκοσμίου Τεκτονισμού αναγνωρίζει τις εβραϊκές Στοές ό οικήματα, όπως αυτές υφίστανται σήμερα στις μεγάλες χώρες. Η κεντρική έδρα του B’nai B’rith θα βρίσκεται στο Αμβούργο και η κυρίαρχη αρχή θα φέρει τον τίτλο μιας Ανωτάτης Πατριαρχικής Συνέλευσης.

 Το μυστικό της υπάρχουσας συμμαχίας θα διατηρηθεί αυστηρά από εκείνα τα μέλη του Υψηλου Τεκτονισμού, τα οποία  το Ανώτατο Δογματικό Διευθυντήριο θα  κρίνει σκόπιμο να εμπιστευθεί… Ούτε η Ανωτάτη Πατριαρχική Συνέλευση του Αμβούργου, ούτε οποιαδήποτε άλλη Στοά που υπάγεται σ” αυτήν, θα αναφέρονται στις ετήσιες εκθέσεις του Κυριάρχου διοικητικού Διευθυντηρίου, ωστόσο, η Ανωτάτη Πατριαρχική Συνέλευση στο Ανώτατο Δογματική Διευθυντήριο μια ετήσια συνδρομή του 10% των προσωπικών εισφορών των μελών των εβραϊκών Στοών… Κανείς Αδελφός Ελευθεροτέκτων των επισήμων τελετών, που δεν είναι Εβραίος, έχει το δικαίωμα να γίνει μέλος σε μια εβραϊκή Στοά, ανεξάρτητα απο τον βαθμό που κατέχει»
  Wolfgang Eggert – Israels Geheimvatikan (Το μυστικό του ισραηλινού Βατικανού, τόμος 1, σελ. 207/208).



ΠΗΓΗ
* Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας: "ΙΩΚΗ ΑΘΗΝΑΣ ΒΟΗ", παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger