Παραθέτουμε την παρέμβαση του δημοσιογράφου Σπύρου Χαριτάτου σε άρθρο που αναδημοσιεύσαμε από το fimes.gr, σχετικά με το αν υπάρχει όριο αναλήψεων στα ΑΤΜ της βουλής, προς αποκατάσταση παρερμηνειών:


Αθήνα, 15 Ιουλίου 2015
Αποκατάσταση παρερμηνειών

Προς: Διαχειριστή 

Ενημερώθηκα πως υπάρχει ανάρτηση στην ιστοσελίδα σας, με τίτλο «Ξεφτίλα: Τα ΑΤΜ της Βουλής δεν έχουν όριο 60ευρώ» http://www.iokh.gr/2015/07/ta-atm-ths-boulhs-den-exoun-orio.html , στην οποία αναφέρεται λανθασμένα πως δήθεν αποκαλύπτω ότι τα ΑΤΜ της Βουλής δεν έχουν όριο αναλήψεως τα 60€. 

Με καλή πίστη σας ζητώ την επανόρθωση των γραφομένων σας καθώς δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, δεν είναι προϊόν απόψεων ή ρεπορτάζ μου, και αποτελούν πιθανότατα αποτέλεσμα παρερμηνείας ή παρεξήγησης.

Το συμβάν έχεις ως εξής: μετά από τηλεφωνήματα ακροατών και τηλεθεατών αλλά και σχετική αναφορά καλεσμένου  μου στη ραδιοφωνική μου εκπομπή, έθεσα ως ερώτημα (όχι ως δεδομένο ή διαπίστωση) την επίμαχη αναφορά σε απευθείας σύνδεση της ραδιοφωνικής μου εκπομπής με τηλεοπτική εκπομπή. 

Αμέσως εντός δευτερολέπτων και αφού αναζητήθηκαν απαντήσεις, διευκρινίστηκε πως δεν υπάρχει τέτοιο ζήτημα.

Όπως αντιλαμβάνεστε ζούμε σε δύσκολους καιρούς και αξίζει από κοινού να αναζητούμε την αλήθεια προς όφελος της κοινής γνώμης.

Καλή δύναμη στο έργο σας.

Παρακαλώ για τις ενέργειες σας.

Ευχαριστώ,

Σπύρος Χαριτάτος 
Δημοσιογράφος
μέλος ΕΣΗΕΑ



* Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας: "ΙΩΚΗ ΑΘΗΝΑΣ ΒΟΗ", παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger