Γιατί στη δήλωση της 30-6-2012 ΔΕΝ καταχωρεί τη σύντροφό του με την οποία ΕΧΕΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ, ένεκα αδιαλήπτου συμβιώσεως?
Γιατί στην ίδια δήλωση δεν καταχωρεί τα ανήλικα παιδιά του με έτος γέννησης 2010 και 2012?

Από ιδιόκτητα μεταφορικά μέσα εσού και της συμβίας σου, πως πάμε??? Με το αστικό καλύπτετε τις ανάγκες σας???

 Μήπως πρέπει να εξηγήσει, γιατί οι τρεις τραπεζικοί λογαριασμοί που δηλώνει, εμφανίζουν σχεδόν μηδενικά υπόλοιπα? Έτσι ήσαν και πριν? Η βουλευτική του αποζημίωση, δεν προλαβαίνει να διέλθει σε κάποιον από αυτούςςςςςςςςςςςςς???

Η σύντροφος Τσίπρα και τα τέκνα αυτών, διαθέτουν τραπεζικό λογαριασμό ή ακίνητο και εάν ΝΑΙ, πότε αποκτήθησαν?
Κοίταξε Alexis!!!!!! 
Ακόμα και αν δεν υπάρχει αυτολεξεί διάταξη για τη σύντροφο Περιστέρα, έχεις συστήσει μετ΄ αυτής οικογένεια και έχεις δι΄ αυτής τεκνοποιήσει, ΟΠΟΤΕ, ισχύουν για τη περίπτωσή σου, συναφείς διατάξεις του οικογενειακού δικαίου, τις οποίες οφείλεις να εφαρμόσεις αντιστοίχως και αναλόγως, στις δηλώσεις ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ σου.

Ακόμα και αν δεν υφίστατο νομική υποχρέωση (Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΤ ΕΜΕ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ) έχεις πολιτική και ηθική υποχρέωση απέναντι στον Ελληνικό λαό και στο σύνταγμα και στο κοινοβούλιο (τα οποία ποσώς σέβεσαι) να έχεις τζάμι δήλωση του πόθεν έσχες σου...!!!
Έχεις υποβάλει συμπληρωματική???
Φώτησέ μας με τη διαύγεια και τη διαφάνεια της σκοτεινίλας σου!!!!!!


ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ.....
Ακόμα και αν ρεφενέ συντρώγετε εντός της κοινής συγκατοικίας σας, οφείλεις να τους συμπεριλάβεις όλους στη δήλωση, κι ας μην έχουν ΕΥΡΩ τσακιστό.-

ΠΗΓΗ

* Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας: "ΙΩΚΗ ΑΘΗΝΑΣ ΒΟΗ", παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger