Δεν είχε τέλος η συνομοσιωλογία στην συνεδρίαση παρωδία της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής η οποία συνεκλήθη με ευθύνη της Προέδρου της Βουλής, Ζωής Κωνσταντοπούλου.
Χωρίς να υπάρχει απαρτία και σε ζωντανή σύνδεση από το κανάλι της Βουλής η βουλευτής της Λαϊκής Ενότητας (πρωην ΑΝΕΛ και πρώην ΣΥΡΙΖΑ) Ραχήλ Μακρή,  λοιδόρησε και συκοφάντησε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και επιτέθηκε στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.

Η Ραχήλ Μακρή παίρνοντας τον λόγο παρομοίασε τα εγκλήματα του ναζισμού και του σταλινισμού με όσα κατά την άποψή της γίνονται σήμερα με την παράκαμψη θεσμών.
Η κα Μακρή αποκάλυψε τι έγινε στην συνεδρίαση της Κ.Ο. όταν ο Αλέξης Τσίπρας ανακοίνωσε το όνομα του Προκόπη Παυλόπουλου για την θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Η κα Μακρή ενέπλεξε τον υιό του κ. Παυλόπουλου στην αντιπαράθεση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας λέγοντας ότι «ο σημερινός Πρόεδρος της Δημοκρατίας επιδεικνύει σήμερα μια τέτοια συμπεριφορά και δεν πιστεύω ότι όλο αυτό έχει να κάνει με την εμπλοκή προσώπου της οικογενείας του σε σκάνδαλο με εξοπλιστικά».
Στην συνέχεια διευκρίνησε ότι αναφέρεται στον γιο του κ. Παυλόπουλου να διάβασε μια ερώτηση που είχε καταθέσει στην Βουλή από τον Απρίλιο του 2014….

Η κα Μακρή είπε για τον κ. Παυλόπουλο:
«Δεν στάθηκε άξιος των προσδοκιών και της ψήφου που του έδωσα». Είπε ακόμα ότι ο μόνος τρόπος για τον οποίο τον ψήφισε ήταν για να καταρρεύσει η κυβέρνηση Σαμαρά και Βενιζέλου με την χώρα να οδηγείται σε εκλογές. Δυστυχώς, όταν ήρθε η ώρα για την ψήφιση του προτεινόμενου Προέδρου της Δημοκρατίας τον ψήφισα παρότι είχα ενστάσεις για το πρόσωπό του και τελικά επιβεβαιώθηκα αλλά αναλαμβάνω τις ευθύνες μου ως βουλευτής», είπε η κ. Μακρή.


ΠΗΓΗ

* Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας: "ΙΩΚΗ ΑΘΗΝΑΣ ΒΟΗ", παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger