Ελληνίδες και Έλληνες.

Μετά από το Δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου, στη χώρα επιβλήθηκε με το έτσι θέλω, ένα νέο και πρωτόγνωρο καθεστώς διακυβέρνησης.
Στη χώρα που γέννησε την Δημοκρατία, επιβλήθηκε ξαφνικά και εντελώς φασιστικά, ένα ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ, με συνέπεια αυτήν την στιγμή να βρισκόμαστε υπό καθεστώς κοινοβουλευτικής ΔΙΚΤΑΚΤΟΡΙΑΣ.
Θα πρέπει όμως να επισημάνουμε το εξής σοβαρότατο.
Μετά από ένα πραξικόπημα, η κυβέρνηση δεν έχει καμία Συνταγματική ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ. Η κυβέρνηση λοιπόν αυτή, δεν έχει χάσει μόνο την “Δεδηλωμένη”, αλλά και την νομιμότητα της.

Στην Ελλάδα αυτή την στιγμή, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΟΜΙΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.
Και όταν δεν υπάρχει νόμιμη Κυβέρνηση,
είναι σαν να μην υπάρχει Κυβέρνηση.
Αυτό μήπως μας λέει κάτι;

ΠΡΟΣΟΧΗ: Τώρα επιβεβαιώθηκε ο προφητικός λόγος του αγίου Παϊσίου: “Θα έχετε κυβέρνηση και θα είναι σα να μην έχετε”. 
Προσέξτε για αυτό είναι εξαιρετικά περίπλοκο για να συμβεί και δεν είχε συμβεί μέχρι τώρα. Συμβαίνει όμως τώρα με την σημερινή “Κυβέρνηση”. Διότι αυτή η “κυβέρνηση”, ενώ φαίνεται να υπάρχει ως “εικόνα” και έκανε και “ανασχηματισμό” ανακατεύοντας “σώβρακα και κιλότες”, μετά από το κοινοβουλευτικό πραξικόπημα που έκανε, έχασε την Συνταγματική της νομιμότητα, με αποτέλεσμα , νομικά κατά το Σύνταγμα, να μην υπάρχει .

Σαν εικόνα λοιπόν, φαίνεται πως έχουμε Κυβέρνηση, αλλά κατά το Συνταγματικό Δίκαιο του Πολιτεύματος της Ελλάδος, είναι σαν να μην υπάρχει αυτή την στιγμή Κυβέρνηση.

Και δεν το λέω μόνο εγώ. Το λένε όλοι οι καθηγητές Συνταγματικού Δικαίου, εκτός φυσικά από δύο τρεις δικούς τους, που τους βάζουν να μιλάνε στα κανάλια και μόνο αυτούς προβάλλουν και αυτοί το αφήνουν στην ..... ερμηνεία που θέλει να δώσει ο καθένας, λες και το Σύνταγμα της χώρας, ερμηνεύεται όπως θέλει και νομίζει ο καθένας. Έφτασαν οι γελοίοι σε σημείο να λένε, πως τώρα δεν χρειάζεται η κυβέρνηση 151 ψήφους, για να έχει την “Δεδηλωμένη”, αλλά ........120.!!!!!!!!!!! 

ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΑ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ.
Αλλά έχουν και την εξήγησή τους, σε έναν άλλο προφητικό λόγο του αγίου Παϊσίου, που είπε: “θα φέρουν την παγκόσμια ΔΙΚΤΑΚΤΟΡΙΑ” και δεν μπορούσαν το 1983 να καταλάβουν οι άνθρωποι, τι εννοούσε με τον όρο παγκόσμια ΔΙΚΤΑΚΤΟΡΙΑ. 
Και αυτό, γιατί την Δικτακτορία την είχε συνδέσει ο κόσμος με τον στρατό και το Στρατιωτικό Πραξικόπημα. Πως θα μπορούσε λοιπόν να γίνει ένα παγκόσμιο στρατιωτικό πραξικόπημα;

ΠΡΟΣΕΞΤΕ όμως, γιατί αυτό που βλέπουμε μπροστά μας, να παίρνει σάρκα και οστά, είναι μία καινούργια ΔΙΚΤΑΚΤΟΡΙΑ πρωτόγνωρη για τον κόσμο και έγινε για πρώτη φορά στην Ελλάδα.
Τι έγινε δηλαδή στην Ελλάδα;;
Με απλά λόγια έγινε το πρώτο ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ.
Η λέξη πραξικόπημα, σημαίνει, την χωρίς νομιμοποίηση ενέργεια, είτε πολιτικών είτε στρατιωτικών, που με την ενέργεια αυτή, αλλάζει το “στάτους κβο” της εξουσίας.
Αυτό έκαναν στην Βουλή των Ελλήνων οι ΤΣΙΠΡΟ-ΚΑΜΕΝΟΙ. Χωρίς να νομιμοποιούνται από τίποτα, άλλαξαν με το έτσι θέλω και σε μία στιγμή, το “στάτους κβο” της εξουσίας, που πηγάζει από την λαϊκή κυριαρχία.

Τι είπε δηλαδή ο κυρίαρχος λαός;; “ΟΧΙ” είπε, στην επώδυνη συμφωνία.!!!
Τί έκαναν αυτοί;; “ΝΑΙ” είπαν στην επώδυνη συμφωνία.!!!!!!

Τί σημαίνει αυτό;
Σημαίνει ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ κατά του ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ της λαϊκής κυριαρχίας. Σημαίνει αλλαγή του “στάτους κβο” της εξουσίας, όπως την ξέραμε μέχρι τώρα. Σημαίνει πως δεν λογαριάζουν πλέον τι ψηφίζει ο λαός, γιατί αυτοί θα κάνουν ότι θέλουν και ότι λένε τα αφεντικά τους.
Σημαίνει επίσης πως δημιούργησαν ΞΑΦΝΙΚΑ ένα δικό τους Σύνταγμα, και ένα δικό τους ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ, το οποίο τους επιτρέπει να μην δεσμεύονται από την λαϊκή εντολή!!!!!!!

Έτσι, το “ΟΧΙ” του λαού, το έκαναν αυτοί “ΝΑΙ”.
Πρόκειται λοιπόν για ΔΙΚΤΑΚΤΟΡΙΑ και είναι η μορφή της παγκόσμια Δικτακτορίας που θα επιβληθεί στον κόσμο, όπως είπε ο άγιος Παΐσιος. Και οι Εβραιοσιωνιστές, έβαλαν τους “AΡΙΣΤΕΡΟΥΣ” να την κάνουν στην Ελλάδα για πρώτη φορά.
Η πρώτη “αριστερή” ΔΙΚΤΑΚΤΟΡΙΑ στον κόσμο, κάτω από τον μανδύα της Δημοκρατίας και αν την καταπιούν οι Έλληνες, τότε θα περάσει εύκολα και στον υπόλοιπο κόσμο.

ΠΡΟΣΕΞΤΕ: Γιατί είναι άλλο να μας κοροϊδεύουν προεκλογικά και να παίρνουν την ψήφο μας και άλλο να κάνουν τα αντίθετα από αυτά που ψηφίζουμε. Στήν πρώτη περίπτωση είναι ΑΠΑΤΗ. Αλλά αν κάνουν τα αντίθετα από αυτά που ψηφίζουμε, αυτό είναι πολιτικό ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ. Και το πραξικόπημα κατά της χώρας είναι ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ και η ποινή είναι ΙΣΟΒΙΑ. Σαν τους προηγούμενους της επταετίας.
Αλλά είδατε, πως έγινε πολιτικό ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ στην χώρα, και το έκαναν όλοι γαργάρα, γιατί ήταν όλοι στο κόλπο. Και τα ΜΜΕ (φυσικά) και οι άλλες θεσμικές εξουσίες, όπως και ο στρατός. Κανείς δεν όρθωσε ανάστημα να πει: ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΕΔΩ ΡΕ;;;; ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ;;;;;;;

Και ο λαός, παρά την αντίθεσή του, κάθεται και παρακολουθεί τους προδότες, που καταργούν με το έτσι θέλω την Δημοκρατία, χωρίς να μπορεί να κάνει κάτι και να προσπαθεί να καταλάβει τί έγινε, ΠΡΟΔΟΜΕΝΟΣ ΑΠ’ ΟΛΟΥΣ.

Ελληνίδες και Έλληνες.
Αυτό είναι το ΔΟΓΜΑ του “ΣΟΚ”, γιατί δημιουργεί μία τέτοια συναισθηματική κατάσταση, που δεν ξέρει ο λαός πως να αντιδράσει.
Από την μία, να καταλαβαίνεις πως έγινε ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ και πάτησαν την ψήφο σου και την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και από την άλλη, τα πάντα γύρω σου, να στα παρουσιάζουν με τέτοιο τρόπο, σαν να μην έγινε τίποτα.


Για σκεφτείτε τι θα γινόταν το 1974, αν το “ΟΧΙ” που ψήφισε τότε ο λαός, επειδή δεν θα τους άρεσε, να το έκαναν “ΝΑΙ” και να κράταγαν τον Βασιλιά.!!!!!
Ακόμα στην φυλακή θα ήταν.!!!!!!!!!
Και όμως. ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΤΩΡΑ.!!! Και τα πάντα γύρω ήσυχα σαν να μην έγινε τίποτα.

Ελληνίδες και Έλληνες.
Να φωνάξετε και να διαδώσετε σε όλους τους Έλληνες, πως στην πατρίδα μας έγινε ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ κατά της Δημοκρατίας.
Η κυβέρνηση αυτή πλέον ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ. Και όχι μόνο δεν είναι νόμιμη, αλλά τους βαρύνουν πλέον οι ίδιες κατηγορίες της ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, με τις οποίες συνελήφθησαν και καταδικάστηκαν οι ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΕΣ της επταετίας.
Το πραξικόπημα μπορεί να είναι ή στρατιωτικό ή πολιτικό. Αυτοί διέπραξαν πολιτικό ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ.

Ελληνίδες και Έλληνες.
Στην χώρα έχουμε μία πραξικοπηματική και παράνομη κυβέρνηση. Κατά το Σύνταγμα δεν έχουν καμία νομιμότητα και είναι σαν να μην υπάρχει.
Να είμαστε σε εγρήγορση γιατί είναι πολύ επικίνδυνοι για την χώρα. Έχουν πέσει από πάνω τους όλες οι μάσκες και έχει φανεί ο Εβραιοσιωνισμός που τους κατευθύνει. Είναι οι χειρότεροι όλων και οι πιο αδίστακτοι. Έκαναν και πολιτικό ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ μέσα στην Βουλή, σαν να μην τρέχει τίποτα.


Είναι αισχροί προδότες, που έπρεπε να έχουν συλληφθεί.
https://www.youtube.com/watch?v=XLRvWPr_6tM

Παίζουν την Ελλάδα σε διπλό ταμπλό καταστροφής και αυτό που θα πω τώρα προσέξτε το. Στο ένα σχέδιο καταστροφής, προσπαθούν να πετύχουν την πλήρη και άνευ όρων παράδοση των Ελλήνων, στις ορέξεις των διεθνών αρπακτικών. 
Δηλαδή άνευ όρων ξεπούλημα της Ελλάδος, άνευ όρων φτωχοποίηση των Ελλήνων, άνευ όρων καταπάτηση του πολιτεύματος και της Δημοκρατίας, χωρίς να υπολογίζουν ούτε ψήφο ούτε τίποτα και ο Ελληνικός λαός, θα πρέπει όλα αυτά να τα δεχθεί χωρίς αντίρρηση και να βάλει το κεφάλι κάτω.
Για να μπορεί να συνεχίσει να παίρνει 60 ευρώ την ημέρα ή 180 ευρώ ανά τρείς μέρες αν ανοίξουν οι τράπεζες.


Διαφορετικά, αν αντιδράσει ο λαός και δεν τα δεχτεί, θα εξαπολύσουν τις ασύμμετρες απειλές, και θα μας επιτεθούν με όλα τα μέσα που έχουν ετοιμάσει. Έχουν σκοπό να μας κάνουν και Αργεντινή και Συρία και Ουκρανία.


ΔΕΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ ΦΙΛΟΥΣ, αλλά τους μεγάλους και ΑΙΩΝΙΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ των Ελλήνων. Θέλουν την πλήρη υποταγή μας. Μήπως το καταλαβαίνουμε τώρα που μας πάτησαν και το Πολίτευμα και την Δημοκρατία;Δεν ακούτε τίποτα τόσο καιρό που φωνάζω και λέω, πως τα πάντα γύρω μας δουλεύουν για να μας κοιμίζουν και έρχονται για να πάρουν την Ελλάδα; Σας έχω πει πως ρίχνουν και εισπνεόμενες ουσίες καταστολής και αμνησίας για να ξεχνάμε γρήγορα. Αν δεν αντιδράσουμε και σκύψουμε το κεφάλι και στο ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ , να ξέρετε πως η Δημοκρατία τελείωσε στην Ελλάδα. Ότι και να ψηφίζουμε από δω και πέρα, δεν θα μετράει σε τίποτα και δεν θα το λογαριάζει κανένας. 
ΑΡΚΕΤΑ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ.!!!!!
Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ.!!!!!!!


Η φωνή μας υπάρχει μόνο στο διαδίκτυο και μόνο από κάποια blog. 

Διαδώστε τη στους Έλληνες και όλοι οι Δημοκράτες να ξεσηκωθούν κατά των προδοτών της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.
Οι Έλληνες Ψηφίσαμε “ΟΧΙ” στην υποδούλωση και οι Εβραίοι μας το έκαναν “ΝΑΙ” στην υποδούλωση.
Εγώ το ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ στην χώρα μου, ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΝΩ. Δεν είμαι ούτε “γιουσουφάκι” ούτε ραγιάς. Τώρα όσοι είσαστε Έλληνες πατριώτες και Δημοκράτες, αντισταθείτε ο καθένας με τον τρόπο και τα μέσα που έχει.
Γιατί αν καταπιούμε και το ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ , και υποταχθούμε σαν τους ζητιάνους στις τράπεζες τους και στην ΝΕΑ τους ΔΙΚΤΑΚΤΟΡΙΑ , τότε τελειώσαμε σαν κράτος.
Και μην αφήνετε τα ΜΜΕ και τα τρολλάκια να σας κοιμίζουν άλλο.
Περάστε στην αντεπίθεση. Μας έκλεψαν και την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
ΠΗΓΗ

* Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας: "ΙΩΚΗ ΑΘΗΝΑΣ ΒΟΗ", παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger