Η τουρκική αστυνομία ανακοίνωσε την σύλληψη 29 ατόμων οι οποίοι εμπλέκονται σε κύκλωμα που οργάνωνε πάρτι οργίων στην περιοχή των Αδάνων. 
Οι συλληφθέντες αντιμετωπίζουν ποινές για πορνεία, οργάνωση εγκληματικής ομάδας, και παράνομη διακίνηση γυναικών (trafficking). H υπόθεση υπέπεσε στην αντίληψη των αστυνομικών αρχών της περιοχής πριν πέντε μήνες ύστερα από πληροφορία ότι ζευγάρι φοιτητών από το πανεπιστήμιο της περιοχής οργάνωνε πάρτι ανταλλαγής συντρόφqων για παντρεμένα ζευγάρια. 

Οι αστυνομικές αρχές Παρακολουθώντας τους πιο στενά οι αστυνομικές αρχές διαπίστωσαν ότqqι το ζευγάρι των φοιτητών είχε νοικιάσει μια πολυτελή βίλα στα περίχωρα των Αδάνων. Και εκεί φιλοξενούσε πελάτες από τις γύρω περιοχές, όχι όμως και μέσα από την πόλη των Αδάνων για λόγους ασφαλείας.

 Μετά από στενή παρακολούθηση της βίλας και των ανθρώπων που έμπαιναν σ’ αυτήν, οι δυνάμεις της περιοχής σε μία μεγάλη επιχείρηση συνέλαβαν 53 άτομα, 29 εκ των οποίων έστειλαν ως υπόπτους στο δικαστήριο. 

Ο εισαγγελέας πρότεινε ποινές που φθάνουν τα 993 χρόνια συνολικά για όλους τους υπόπτους οι οποίες κατά περίπτωση ξεκινούσαν από τα 3 και έφθαναν στα 177 χρόνια. Το ζευγάρι που ήταν υπεύθυνο για όλη αυτή την ιστορία ισχυρίστηκε ότι στην αρχή οργάνωνε μέσω των social media πάρτι ανταλλαγής συντρόφων για να αποκτήσουν νέες σεξουαλικές εμπειρίες. Στην πορεία όμως, άρχισαν να βάζουν στο παιχνίδι και γυναίκες μόνες για να συμμετέχουν σε όργια είτε με μοναχικούς άντρες είτε σε συνδυασμό με άλλα ζευγάρια. Οι συλληφθέντες που συμμετείχαν σ’ αυτά τα πάρτι για swingers είπαν ότι δεν είχε υποπέσει στην αντίληψή τους χρηματική συναλλαγή και είχαν την εντύπωση ότι πήγαιναν σε κάποια νόμιμη διαδικασία. 

Όμως μία παντρεμένη γυναίκα δήλωσε ότι συμμετείχε σ’ αυτά τα όργια επ’ αμοιβή, γιατί ο πατέρας της ήταν άρρωστος και χρειαζόταν τα χρήματα. Η υπόθεση βρίσκεται αυτή την στιγμή στα δικαστήρια, κάτω από άκρα εμπιστευτικότητα, κατόπιν αιτήματος των κατηγορουμένων για αυτονόητους -και δη στην Τουρκία- λόγους. 


Πηγή: Icaio

* Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας: "ΙΩΚΗ ΑΘΗΝΑΣ ΒΟΗ", παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger