Φραστική επίθεση δέχθηκε από αγανακτισμένο πολίτη ο πρόεδρος της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης , κατά την επίσκεψή του σήμερα το πρωί στο Νοσοκομείο Χανίων .




Το περιστατικό συνέβη την ώρα που ο κος Λαφαζάνης βρισκόταν στο τμήμα Επειγόντων Περιστατικών. Εκεί τον πλησίασε ένας πολίτης , ο οποίος με εμφανή αγανάκτηση , φώναζε για την άθλια κατάσταση που επικρατεί στο χώρο της δημόσιας υγείας και καταλογίζοντας ευθύνες για την αδράνεια που υπήρξε στο συγκεκριμένο θέμα τους επτά μήνες και από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ , στην οποία μετείχε , πριν σχηματιστεί η ΛΑ.Ε..

Τα προβλήματα του νοσοκομείου τέθηκαν επί τάπητος σε σύσκεψη στην οποία δεν είχε προσκληθεί η διοίκηση του νοσηλευτικού ιδρύματος . Το παρόν σε αυτήν έδωσε ο πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών Χανίων και οι υποψήφιοι της ΛΑ.Ε.

Μετά το τέλος της σύσκεψης, όπως μεταδίδει η Νέα Τηλεόραση, ο πρόεδρος της ΛΑ.Ε. , προέβη σε συστάσεις προς τους εκπροσώπους των ΜΜΕ να μην προβάλλουν το στιγμιότυπο με τη λεκτική επίθεση στα ΤΕΠ , απειλώντας με καταγγελία και με την αιτιολογία ότι η επίθεση αφορούσε τον ΣΥΡΙΖΑ και όχι τον ίδιο προσωπικά.

ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger