Σε αποκαλύψεις προέβη ο τέως υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Πανούσης για τη δράση των τζιχαντιστών στην Ευρώπη και στην Ελλάδα.

Βόμβα έριξε σε νέα συνέντευξή του ο τέως υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Πανούσης, ο οποίος αποκάλυψε πως επί των ημερών του η ΕΥΠ εντόπισε τζιχαντιστές στην Ελλάδα που μπήκαν με ευρωπαϊκά διαβατήρια ως Ευρωπαίοι πολίτες.

«Ουδέποτε η ΕΥΠ μου μίλησε για θύλακες τζιχαντιστών στη χώρα μας. Η ΕΥΠ επί των ημερών μου εντόπισε στην Ελλάδα τζιχαντιστές, οι οποίοι ήταν Ευρωπαίοι πολίτες. Δεν μπήκαν μαζί με τους μετανάστες. Μπήκαν κανονικότατα με τα διαβατήριά τους ως Ευρωπαίοι πολίτες και με το δικαίωμα ελεύθερης διακίνησης σε όλες τις χώρες της Ε.Ε. Και αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα. Επρόκειτο για Γάλλους υπηκόους και τα λοιπά.

 Από τις ελληνικές Αρχές κινήθηκαν όλες οι διαδικασίες για να βγάλουμε τα άτομα αυτά από τη χώρα. Μέσα στα κύματα προσφύγων μπορεί να υπάρχουν τζιχαντιστές αλλά σήμερα η Ελλάδα δεν αντιμετωπίζει θέμα οργανωμένων θυλάκων μαχητών του Ισλαμικού Κράτους που μπορεί να μας απειλούν», ανέφερε μιλώντας στον Ελεύθερο Τύπο.


ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger