Από τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015, ο ραδιοφωνικός σταθμός του Δήμου της Αθήνας,  Αθήνα 9.84 (στους 98.3), σταθερά προσηλωμένος στον "αέρα" των ανοικτών συνόρων και θέλοντας να συμβάλει στην υποστήριξη και την υπεύθυνη ενημέρωση των προσφύγων, που φτάνουν στη χώρα μας.

Mεταδίδει καθημερινά στις 9 το βράδυ δεκαπεντάλεπτο δελτίο ειδήσεων στα αραβικά(θα αναμεταδίδεται από την συχνότητα του σταθμού μας κάθε πρωί στις 6). 

Το δελτίο περιλαμβάνει όλες τις χρηστικές πληροφορίες για τα κέντρα φιλοξενίας, τις ανθρωπιστικές οργανώσεις, τις ανακοινώσεις και τα μέτρα που λαμβάνονται από τις ελληνικές αρχές, ειδήσεις και πληροφορίες από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή καθώς και ειδήσεις από τις χώρες υποδοχής σε όλη την Ευρώπη. 

Στην ιστοσελίδα του σταθμού www.athina984.gr, δημιουργείται από σήμερα ειδικό ένθετο στα αραβικά για την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση των προσφύγων . 

Συντονιστείτε στους 98.3 στα FM, επισκεφτείτε τη ιστοσελίδα μας στο www.athina984.gr, αλλά και τη σελίδα μας στο Facebook.

Πρόκειται για το πρώτο μέρος μιας μεγάλης πρωτοβουλίας του δημοτικού ραδιοφωνικού σταθμού της Αθήνας που περιλαμβάνει δράσεις για την υποστήριξη των προσφύγων, που θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες.

Ηδη η πρωτοβουλία του Αθήνα 9.84 έχει βρει μεγάλη ανταπόκριση από πολλούς ραδιοφωνικούς σταθμούς σε όλη την χώρα. Ήδη έχουν δηλώσει ότι θα αναμεταδίδουν τα δελτία ειδήσεων στα αραβικά που θα παράγει ο Αθήνα 9.84, το δημοτικό ραδιόφωνο Πειραιά, «Κανάλι 1», ο δημοτικός ραδιοφωνικός σταθμός Θεσσαλονίκης «FM 100», οι περιφερειακοί σταθμοί της ΕΡΑ Βορείου Αιγαίου, Νοτίου Αιγαίου, Ρόδου, Σερρών και Φλώρινας, καθώς επίσης και το «Ράδιο Μαχητής» στο Κιλκίς. Πηγή

Δημοσίευση σχολίου

Blogger