Όταν η επίσημη ανακοίνωση του Arma 3 έγραφε ότι το πεδίο μάχης αυτή τη φορά είναι ένα νησί της Μεσογείου, κανείς μας δεν μπορούσε να φανταστεί ότι αυτό το νησί είναι η… Λήμνος! 

Ναι, το Arma 3 διαδραματίζεται στη Λήμνο, όσο τρελό κι αν σας φαίνεται.

Στον στρατιωτικό εξομειωτή αναλαμβάνετε τον ρόλο του Cpt. Scott Miller, ο οποίος μετά από μια αποτυχημένη επιχείρηση καταλήγει στη Λήμνο, και πρέπει να εκτελέσει την αποστολή του σε ένα απόλυτα εχθρικό περιβάλλον. 

Το Arma 3 διαθέτει open-ended campaign με πλούσια ιστορία, πολλά όπλα και οχήματα, αυθεντικά περιβάλλοντα, co-op και vs multi, mission editor και δυνατότητα να επιλέγετε τον εξοπλισμό που θέλετε.

Και τώρα το καλύτερο: η δημοσιοποίηση των παρακάτω βίντεο με χορταστικό gameplay, προκάλεσαν την αντίδραση της δημοτικής αρχής του νησιού. Σύμφωνα με τον δήμαρχο της Λήμνου Αντώνη Χατζηδιαμάντη, το πολεμικό παιχνίδι κάνει κακό στη φήμη του νησιού, ενώ ο φωτορεαλισμός του εγείρει κινδύνους εθνικής ασφαλείας, λόγω της μικρής απόστασης με την Τουρκία. Φοβερά πράγματα. 

Το Arma 3 θα βγει το καλοκαίρι του 2012 για PC. Τι θα λέγατε για ένα ταξιδάκι στη Λήμνο;



ΠΗΓΗ


* Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας: "ΙΩΚΗ ΑΘΗΝΑΣ ΒΟΗ", παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger