Η ιστορία μιας γυναίκας που έγινε σκλάβα του $ex στα 14 της και τώρα μάχεται να σώσει άλλα κορίτσια.

Πέρασαν είκοσι χρόνια αλλά η Sunita Duanwar δεν ξεχνά και δεν θα ξεχάσει ποτέ την απίστευτη σκληρότητα και κακοποίηση που βίωσε επί πέντε μήνες στα χέρια ανθρώπων που την εξέδιδαν και την ανάγκαζαν να έχει $εξουαλικές επαφές μέχρι και με τριάντα άνδρες τις καθημερινές και με πενήντα στις γιορτές!

Η 14χρονη τότε Sunita παραπλανήθηκε με την υπόσχεση μιας μόνιμης δουλειάς και έφυγε για την Ινδία. Αντί για τη δουλειά που της είχαν υποσχεθεί όμως βρέθηκε κλειδωμένη σε ένα μικρό δωμάτιο με τους «πελάτες» της να την χτυπούν και διαρκώς νέοι «ιδιοκτήτες» της να την εξαναγκάζουν να κάνει μαζί τους $ex.

Ήταν μία από τις πιο τυχερές γυναίκες που βρέθηκαν σε αυτό το κύκλωμα αλλά κατάφεραν να αποδράσουν και έχει πλέον αφιερώσει τη ζωή της στην προσπάθεια να σώσει άλλα νεαρά κορίτσια από την ίδια μοίρα και τις ίδιες υποσχέσεις που οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια εκεί.Μετά τον καταστροφικό σεισμό στο Νεπάλ το πρόβλημα έγινε ακόμα οξύτερο καθώς οι «έμποροι του $ex» έχουν εύκολη λεία τις απελπισμένες οικογένειες που τα έχουν χάσει όλα.

Η Sunita ήταν το ίδιο απελπισμένη όπως πολλές νεαρές γυναίκες στο Νεπάλ όταν βρέθηκε στη βιομηχανία του $ex από επιτήδειους στη Βομβάη.

Την ώρα που τα περισσότερα παιδιά της ηλικίας της είναι στο σχολείο, εκείνη ήταν κλειδωμένη στο δωματιάκι και εξαναγκαζόταν να εκδίδεται παρότι παιδί.

«Στη διάρκεια εκείνων των πέντε μηνών με υποχρέωναν να ‘εξυπηρετώ’ έως και τριάντα πελάτες την ημέρα, επί επτά μέρες την εβδομάδα και έως πενήντα τις αργίες και τις γιορτές. Κάποιοι από αυτούς με χτυπούσαν κιόλας», εξομολογείται στη MailOnline.

ΠΗΓΗ

* Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας: "ΙΩΚΗ ΑΘΗΝΑΣ ΒΟΗ", παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger