Η αρχή έγινε από τον πρώην εκπρόσωπο της Ελλάδας στο ΔΝΤ, Παναγιώτη Ρουμελιώτη, στα μέσα του περασμένου Ιουνίου, όταν ενώπιον της επιτροπής της Βουλής για το χρέος, μίλησε – χωρίς να... 
προσκομίσει τις απαραίτητες αποδείξεις, για δημοσιογράφους που παρακολουθούσαν σεμινάρια στην Αθήνα και την Ουάσιγκτον για να προβάλλουν τις απόψεις του ΔΝΤ… Μετά ακολούθησε μπάχαλο και μπόλικη λάσπη στον ανεμιστήρα!

Τάκης Μαυρίκος Το αποτέλεσμα ήταν τις επόμενες ημέρες ο εκδότης της εφημερίδας «Ακρόπολη» Τάκης Μαυρίκος να δημοσιεύσει μια λίστα στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας με ονόματα… Επίσης χωρίς αποδείξεις ή άλλα στοιχεία που να στοιχειοθετούν έστω και στο ελάχιστον το υποτιθέμενο ρεπορτάζ!

Σχεδόν σύσσωμη η δημοσιογραφική κοινότητα διαψεύδει το δημοσίευμα και απειλεί με μηνύσεις, αγωγές και εξώδικα τον εκδότη της εφημερίδας.

Μεταξύ άλλων ονομάτων στη δήθεν λίστα αναφέρονταν και τα ονόματα των δημοσιογράφων του MEGA Δημήτρη Καμπουράκη και Γιώργου Οικονομέα. Οι δημοσιογράφοι από την πρώτη στιγμή μέσω της πρωινής εκπομπής τους κατήγγειλαν το δημοσίευμα, χαρακτηρίζοντάς το ψευδές και ανυπόστατο… Και δήλωσαν ότι θα προχωρήσουν σε νομικές ενέργειες.

Μαθαίνουμε λοιπόν ότι, τόσο ο Γιώργος Οικονομέας όσο και ο Δημήτρης Καμπουράκης, μέσω των δικηγόρων τους, κατέθεσαν μήνυση και αγωγή εναντίον του εκδότη της εφημερίδας Τάκη Μαυρίκου…


enimerosi24.gr

Δημοσίευση σχολίου

Blogger