Ο Μύρωνας Μύριαλης νιώθει ότι απειλείται! Όχι από σεισμό, ούτε βεβαίως από τα προαισθήματά του τα οποία εμπιστεύεται, αλλά απειλείται με μηνύματα που λαμβάνει στο e-mail του να μην ξαναμιλήσει για σεισμούς!
Τον απειλούν διάφοροι σεισμολόγοι με δικαστήρια και μηνύσεις!
Κι εμείς ρωτάμε: Οι οιωνοσκόποι που προβλέπουν με τα μερομήνια τον καιρό ολόκληρης της χρονιάς, στέλνονται πακέτο στον εισαγγελέα από τους μετεωρολόγους; Όχι βέβαια! Κανείς μετεωρολόγος δεν ασχολείται με τους οιωνοσκόπους. O δε Αυτιάς από τον ΣΚΑΪ, συχνά-πυκνά διαβάζει τις προβλέψεις τους!!!
Όμως, με τον Μύρωνα Μυριαλλή τα πράγματα είναι διαφορετικά. Φαίνεται πως κάποιοι σεισμολόγοι έχουν εκνευριστεί τόσο πολύ επειδή άνοιξε το στόμα του και τόλμησε να προβλέψει τον σεισμό της Πάτρας, ώστε τον προειδοποιούν να…. ράψει το στόμα του!


Ωστόσο, ο “προφήτης” των σεισμών έστειλε στο δικό μας mail ,το μήνυμα που βλέπετε στη φωτό: “Earthquake. Καλημέρα φίλε Μάκη. Κάτι έρχεται”!

Μιλήσαμε στο τηλέφωνο μαζί του και διαπιστώσαμε ότι αφενός ήταν φοβισμένος από τα απειλητικά μηνύματα, αφετέρου ανήσυχος διότι το προσίσθημά του…τού χτυπούσε πάλι το προειδοποιητικό καμπανάκι για την έλευση σεισμού.
Μύρωνας: “Νιώθω πολύ ανήσυχος, όμως δεν θέλω να μιλήσω. Ας προβλέψουν τους σεισμούς οι σεισμολόγοι”.
—Με δουλεύεις Μύρωνα; Αφού οι σεισμολόγοι δεν προβλέπουν σεισμούς.
Μύρωνας: Τι να κάνω, αφού απειλούμαι με μηνύσεις και δικαστήρια.
—Τι νιώθεις; Τι σου λέει το προαίσθημά σου; Θα γίνει σεισμός σαν και αυτόν της Πάτρας τον οποίο πρόβλεψες σωστά;
Μύρωνας: Μάλλον κάτι πιο δυνατό.
—Πότε;
Μύρωνας: Δεν θέλω να πω, θα με κυνηγήσουν με μηνύσεις…
—Επιτέλους, με εμπιστεύεσαι;
Μύρωνας: Είσαι από τους λίγους ανθρώπους που εμπιστεύομαι.
—Μην μου πεις αν θα γίνει σήμερα ή αύριο, γιατί ξέρω ότι και γι’ αυτό κάποιοι σε χλεύαζαν όταν συμπληρώθηκε η τρίτη μέρα. Την 4η μέρα όμως που επιβεβαιώθηκες, το έκλεισαν το στόμα τους, εξαφανίστηκαν. Πες μου μόνο ποια περιοχή βλέπεις;
Μύρωνας: Δεν θα σου πω μια πόλη. Άλλωστε και για τον σεισμό της Πάτρας, προσδιόρισα τον χώρο ανάμεσα στο Αίγιο και την Πάτρα.
—Πες μου λοιπόν. Για ποια σημεία ανησυχείς;
Μύρωνας: Στυλίδα-Αταλάντη. Και Αμαλιάδα-Κυπαρισσία.
— Πώς νιώθεις;
Μύρωνας: Χάλια. Εσωτερικό προαίσθημα, ανησυχία. Μόνο 2 ώρες κοιμήθηκα.
Αυτά ήταν όσα μπορέσαμε να αποσπάσουμε από τον “προφήτη” των σεισμών. Πάντως, αντί τον άνθρωπο αυτόν να τον εκμεταλλευτούν και να τον αξιοποιήσουν, τον στριμώχνουν στη γωνία και τον απειλούν να κλείσει το στόμα του αλλιώς θα τον στείλουν στο σκαμνί της Δικαιοσύνης!!!


indobserver.blogspot.gr

* Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας: "ΙΩΚΗ ΑΘΗΝΑΣ ΒΟΗ", παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger