Μια παράξενη ανακάλυψη  έγινε από ερευνητές στο Πανεπιστήμιο του Keele και στο University of Central, που δημοσιεύτηκε  στο "Monthly Notices", της Βασιλικής Αστρονομικής Εταιρείας.

Το «Μεγάλο Τηλεσκόπιο της Νότιας Αφρικής ", ανακάλυψε κάτι εκπληκτικό, που  θα αναλυθεί από ερευνητές στο Πανεπιστήμιο του Keele και το University of Central: 

 Η μάζα της μαύρης τρύπας που βρίσκετα στην καρδιά του γαλαξία,  SAGE0536AGN,  είναι τριάντα φορές μεγαλύτερη σε σχέση με τις προβλέψεις των σύγχρονων θεωριών της γαλαξιακής εξέλιξης...


Δημοσίευση σχολίου

Blogger
  1. Η Μαυρη Οπη,ειναι ενας ενεργειακος χωρος και δεν εχει μαζα υλικη οπως την εννοουμε. Οτι ''πεφτει'' μεσα της, πεφτει με την ταχυτητα του φωτος, και συμφωνα με την Γεν. Θεωρ. της Σχετκοτητας, [[m=E.m2]], οποια μαζα κινηθει με την ταχυτητα του φωτος, μετατρεπεται σε Ενεργεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καμιά μάζα δεν μπορεί να επιταχυνθεί σύμφωνα με όσα ξέρουμε μέχρι τώρα στην ταχύτητα του φωτός. Πολύ κοντά ναί, αλλά ποτέ στην ταχύτητα του φωτός, πάντα στο τμήμα του σύμπαντος το οποίο είναι δυνατόν να παρατηρηθεί από τις αισθήσεις μας. Για να γενικεύσουμε το σχόλιο η κβαντομηχανική μας λέει (από τις εξισώσεις της), αλλά και η ΓΘΣ δεν υπάρχει στην πραγματικότητα ύλη, αλλά τα πάντα είναι πυκνώσεις ενέργειας, τις οποίες οι αισθήσεις μας την αντιλαμβάνονται σαν ύλη. Έτσι ίσως η μαύρη οπή να είναι ένα αντικείμενο με τόσο μεγάλη καμπύλωση που ο απλοϊκός ανθρώπινος νους των 3-διαστάσεων να μην μπορεί ακόμα να αντιληφθεί. Και μην ξεχνάμε ότι η αμφισβήτηση είναι η μήτρα που γεννάει την πρόοδο και τις επιστήμες ....

      Διαγραφή