Μια ανάρτηση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ προκάλεσε την αντίδραση του κυρίου Δραγασάκη

Κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στην αντιπροεδρία της κυβέρνησης και τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη σχετικά με τη δημιουργία του πολιτικού γραφείου του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη και τη στελέχωσή του με 20 συνεργάτες.


Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανήρτησε ΦΕΚ στο οποίο αναγράφεται ότι στο πολιτικό γραφείο του αντιπροέδρου της κυβέρνησης θα απασχολούνται 10 μετακλητοί διοικητικοί υπάλληλοι και 5 ειδικοί συνεργάτες, ενώ θα αποσπαστούν και 5 υπάλληλοι του Δημοσίου ή νομικού προσώπου του Δημοσίου Τομέα.

Κάτω από την ανάρτηση ο κ. Μητσοτάκης σχολίαζε: «Την ώρα που εξαγγέλλουν κατάργηση των "στρατών" συμβούλων. Δεν έχω πρόβλημα με τους συμβούλους, αλλά με την υποκρισία!».

Με αφορμή τη σχετική ανάρτηση κύκλοι της αντιπροεδρίας επισήμαναν τα ακόλουθα:

«Η αντιπροεδρία της κυβέρνησης δεν διαθέτει μόνιμο προσωπικό αλλά στελεχώνεται από ανθρώπινο δυναμικό με προσωρινή θέση εργασίας (μετακλητοί - ειδικοί σύμβουλοι και συνεργάτες) καθώς και από αποσπασμένους υπαλλήλους προερχόμενους από το δημόσιο τομέα, όπως άλλωστε προβλέπει η σχετική νομοθεσία.

»Επομένως ο κ. Μητσοτάκης τι επιθυμεί; Να λειτουργήσει το γραφείο της Αντιπροεδρίας της Κυβέρνησης χωρίς προσωπικό όταν έχει την καθημερινή εποπτεία κρίσιμων τομέων της κυβερνητικής πολιτικής;».

ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger