Ο 40χρονος Andrew Wardle γεννήθηκε με μια σπάνια πάθηση που ονομάζεται εκστροφή της ουροδόχου κύστης, η οποία προκάλεσε την εσωτερική – αντί για την εξωτερική – ανάπτυξη του πέους του
Από την ημέρα που το αμερικανικό δίκτυο TLC αποκάλυψε ότι πρόκειται να γυρίσει ένα ντοκιμαντέρ με θέμα την απίστευτη ιστορία ενός Βρετανού που γεννήθηκε χωρίς πέος αλλά ισχυρίζεται ότι έχει κοιμηθεί με πάνω από 100 γυναίκες, πολλοί αναρωτιούνται πώς είναι δυνατόν να κράτησε κρυφό το συγκεκριμένο σημείο της ανατομίας του από τόσες πολλές ερωτικές συντρόφους.
Ο 40χρονος Andrew Wardle, ο οποίος γεννήθηκε με μια σπάνια πάθηση που ονομάζεται εκστροφή της ουροδόχου κύστης, η οποία προκάλεσε την εσωτερική – αντί για την εξωτερική – ανάπτυξη του πέους του, αποκάλυψε επιτέλους την απάντηση σε αυτό και σε άλλα φλέγοντα ερωτήματα στο πολυαναμενόμενο ντοκιμαντέρ «Ο Άνδρας Χωρίς Πέος» που έκανε πρεμιέρα τη Δευτέρα το βράδυ.
Ιδού λοιπόν τι μάθαμε από αυτό το… διαφωτιστικότατο ντοκιμαντέρ:
– Ο άτυχος αλλά επινοητικός άνδρας κράτησε κρυφή την πάθησή του επί ένα ολόκληρο χρόνο από την κοπέλα του λέγοντάς της ότι έχει πρόβλημα στα νεφρά
Συγκεκριμένα ο Andrew που ζει στην Αγγλία γνώρισε την 24χρονη Fedra από την Ουγγαρία σε ένα ξενοδοχείο και άρχισαν μία σχέση εξ αποστάσεως. Όταν αργότερα η ερωτευμένη γυναίκα άφησε την χώρα της για να μετακομίσει μαζί του, της είπε ότι είχε ένα μικροτσίπ στο νεφρό του για να αντιμετωπίζει τις μολύνσεις και ότι ο γιατρός του απαγόρευε οποιουδήποτε είδους $εξουαλική επαφή. Τελικά η Fedra έμαθε την αλήθεια από τις εφημερίδες, όταν ο 40χρονος έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη πριν από μερικούς μήνες.
– Ο Wardle έκανε σεξ με 100 γυναίκες, «προσφέροντας» αλλά όχι «λαμβάνοντας» ευχαρίστηση
Σύμφωνα με φίλους του που μίλησαν στο ντοκιμαντέρ, ο Andrew είχε ιδιαίτερο ταλέντο στο να προσελκύει γυναίκες και να τις πείθει να τον ακολουθήσουν στο κρεβάτι. «Ήξερα τα μυστικά του γυναικείου σώματος, ήξερα τον τρόπο να ερεθίσω το μυαλό τους», αναφέρει ο ίδιος για τις πολυάριθμες εμπειρίες του με γυναίκες. Όσο για το γεγονός ότι καμία από τις ερωμένες του δεν ανακάλυψε το μυστικό του, ο ίδιος θεωρεί ότι αυτό το οφείλει στην αυτοπεποίθησή του. «Ήξερα πολύ καλά τι έπρεπε να τους κάνω στο κρεβάτι ώστε να μην πλησιάσουν καν εκείνο το σημείο. Έτσι και αυτές τελείωναν και εγώ ήμουν ευχαριστημένος», λέει χαρακτηριστικά.
– Χρησιμοποιούσε τα ναρκωτικά για να καλύψει το πρόβλημά του
Σύμφωνα με τον Wardle, μία από τις πιο συνηθισμένες δικαιολογίες στα αναρίθμητα one night stand του με γυναίκες ήταν ότι είχε κάνει χρήση LSD ή ecstasy και επομένως δεν μπορούσε να «λειτουργήσει» κανονικά. Σε ορισμένες περιπτώσεις, αυτό δεν ήταν απλώς δικαιολογία καθώς, όπως ομολογεί στο ντοκιμαντέρ, είχε βρει κάποιου είδους παρηγοριά στις καταχρήσεις.
– Θα του πάρει περίπου δύο χρόνια για να αποκτήσει ένα καινούργιο πέος
Μετά από 4 δεκαετίες που ζει με αυτή την σπάνια πάθηση, ο Wardle πρόκειται αποκτήσει ένα καινούργιο πέος με τη βοήθεια της επιστήμης. Συγκεκριμένα, θα υποβληθεί σε τέσσερις επώδυνες εγχειρήσεις μέσα σε διάστημα 2 ετών, προκειμένου οι γιατροί να δημιουργήσουν ένα καινούργιο – και πλήρως λειτουργικό – πέος με μυικό ιστό από το μπράτσο του.
– Αυτός και η κοπέλα του είναι ακόμα μαζί
Όσο απίστευτο κι αν φαίνεται, η νεαρή κοπέλα αποφάσισε να συγχωρήσει τον καλό της για τα αναρίθμητα ψέματα που έλεγε για έναν ολόκληρο χρόνο και να σταθεί στο πλάι του στο δύσκολο δρόμο της θεραπείας και της αποκατάστασης, μέχρι να γίνει «ολοκληρωμένος άντρας».

ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger