Greg Calise

Όταν τραβήξετε την κουρτίνα από όλες τις αυταπάτες, αυτό που θα βρείτε είναι αρκετά παράλογο. Είναι τόσο παράλογο, τόσο μακριά από αυτό που αντιλαμβανόμαστε ως πραγματικότητα, που πολλοί άνθρωποι δεν θα το πιστέψετε ποτέ. Είναι πέρα ​​από κάθε επιστημονική φαντασία.

"Η αλήθεια είναι παράδοξο, στο βαθμό του να είναι ακριβώς αντίθετη με τη συνήθη αντίληψη." - Georges Bataille

Σκεφτείτε τι κρύβεται πραγματικά πίσω από το παραπέτασμα. 

Πίσω από τις προσόψεις που αντιλαμβανόμαστε, είναι αλήθειες που είναι αντίθετες προς τις αντιληπτές πραγματικότητες . 

Δεν είναι αυτό που νομίζετε ότι είναι. 

Μας έχουν παγιδεύσει, υποδουλώσει εδώ και χιλιάδες χρόνια, χωρίς καν να το συνειδητοποιούμε. 

Είμαστε σε ένα λαβύρινθο ψευδαισθήσεων, με φύλακες που φυλάνε τις πύλες σε κάθε βήμα.


Κάποτε, πριν από λίγο καιρό στην προϊστορία, υπερδιαστατικοί δημιουργοί ήρθαν στη γη μας, για να την λεηλατήσουν. 

Υποδούλωσαν την ανθρωπότητα και ανακήρυξαν τους εαυτούς τους ως παντοδύναμους Θεούς, ως δημιουργούς. 

Οι Γνωστικοί τους αποκάλεσαν άρχοντες. 

Αυτοί είναι οι θηρευτές, που μας κρατάνε ως το κοπάδι τους, όπως ακριβώς κρατάμε τα εκτρεφόμενα ζώα.

 Είμαστε η τροφή τους. 

Βρισκόμαστε υπό την κατοχή τους εδώ και χιλιάδες χρόνια.


 Οι συγκεκριμένοι θεοί που προσευχόμαστε για ελπίδα και σωτηρία, είναι αυτοί που μας βασανίζουν. Είναι οι φύλακες μας, και μας υποδουλώνουν, αλλά είμαστε πεπεισμένοι ότι είναι ο δημιουργός και σωτήρας μας. Δεν είναι ειρωνικό; Ναι, όλα αυτά φαίνονται αρκετά παράλογα. Δεν είναι καθόλου αυτό που φαίνεται.

Όλα αυτά έχουν καταγραφεί σε αρχαίους μύθους, κείμενα, ιστορίες και θρησκευτικά και πολιτιστικά στοιχεία. Δεν είναι μόνο μερικές άγριες ​​ιστορίες που έφερε στο μυαλό του κάποιο πρόσωπο με δημιουργική φαντασία. Η πραγματικότητα είναι πολύ πιο παράξενη από την επιστημονική φαντασία. Μπορώ να καταλάβω γιατί πάρα πολλοί άνθρωποι ακόμη δεν θέλουν να γνωρίζουν την πραγματικότητα. Ο Ντέιβιντ Άικ έχει μιλήσει εκτενώς για το θέμα αυτό, καθώς και ο Michael Tsarion αλλά και πολλοί άλλοι.

Γράφω πολλά για το matrix (μήτρα) και την αφύπνιση από αυτό. Καθώς σηκώνονται τα ομιχλώδη πέπλα της ψευδαίσθησης, η πραγματικότητα γίνεται όλο και πιο ορατή. Όμως, το matrix είναι εκτεταμένο. Πέρα από τη γήινη μήτρα είναι η κοσμική μήτρα, η οποία είναι αρκετά μεγάλη για την δική μας αντιληπτικότητα. Υπάρχουν στρώματα, ή διαστάσεις της κοσμικής μήτρας, καθώς εκτείνεται διαμέσου των οκτώ διαστάσεων του σύμπαντος.

Μέσα στην κοσμική μήτρα είναι πολλές ψεύτικες φωτεινές κατασκευές, δημιουργημένες η κάθε μια από έναν δημιουργό, έναν θεό απατεώνα. Κάθε ψευδές φωτεινό κατασκεύασμα  μπορεί να επεκταθεί διαμέσου των οκτώ διαστάσεων, και επίσης είναι τεράστιο σε μέγεθος, κάθε ένα από αυτά φαίνεται τόσο μεγάλο όσο ένα σύμπαν, και όμως είναι μόνο ένα μικρό κλάσμα του σύμπαντος. Αλλά όταν είσαι μέσα τους, φαίνονται όλα τεράστια. Ακριβώς άλλο ένα απατηλό τέχνασμα. Πολλές από αυτές τις ψεύτικες σφαίρες φωτός εκτείνονται πάνω στον πλανήτη μας, μέσα από τα προγραμματισμένα μυαλά των ανθρώπων.

Για παράδειγμα, ο Ιεχωβά είναι ο θεός απατεώνας που έχει δημιουργήσει τη δική του μήτρα ψευδούς φωτός. Το Βασίλειο του εκτείνεται σε όλες τις κοσμικές διαστάσεις και είναι τεράστιο σε έκταση. Φαίνεται στον πλανήτη μας μέσα από τα μυαλά των οπαδών του Ιεχωβά, καθώς είναι προγραμματισμένοι να πιστεύουν στο δόγμα του, οι οποίοι στη συνέχεια αντιλαμβάνονται έναν κόσμο ''βαμμένο'' από αυτές τις πεποιθήσεις.

 Death and the Tunnel of Light The Final Grand Trick

Υπάρχουν πολλές θρησκείες και νεοεποχικά δόγματα  σε αυτόν τον πλανήτη, έτσι έχουμε πολλές ψευδείς σφαίρες φωτός να υπάρχουν εδώ ταυτόχρονα, η κάθεμια παράγεται μέσα από τα προγραμματισμένα μυαλά των οπαδών τους. Μπορείτε να έχετε ένα δωμάτιο γεμάτο από Ινδουιστές, Βουδιστές, Μουσουλμάνους, Χριστιανούς, Εβραίους, κλπ και κάθε μία από αυτές τις ψευδείς σφαίρες φωτός να υπάρχει μέσα στον ίδιο χώρο, στα πλαίσια των προγραμματισμένων μυαλών των οπαδών. Κάθε άτομο, μέσα από το προγραμματισμένο μυαλό του, αντιλαμβάνεται την πραγματικότητα μέσα από τα φίλτρα των πεποιθήσεών του, και ως εκ τούτου δίνει μια επικάλυψη από αυταπάτες του ψευδούς πλέγματος φωτός πάνω από την αλήθεια.

Κάθε μία από αυτές τις ψευδείς σφαίρες φωτός έχει πολλά επίπεδα των ουρανών τους. ]

Στις Πουράνες, υπάρχουν πολλές περιγραφές των βασιλείων των Ινδουιστικών θεοτήτων (αρσενικών και θηλυκών). Υπάρχουν επίσης περιγραφές των επτά στρωμάτων των βασιλείων των δαιμόνων. Αυτοί είναι οι ουρανοί. Από ό, τι έχω συγκεντρώσει, φαίνεται να υπάρχουν πολλοί δημιουργοί , ο καθένας με το δικό του ψευδές βασίλειο φωτός, και είναι όλοι κάτω από την ίδια ομπρέλα. Ο Γιώργος Καβάσιλας περιγράφει από τα ταξίδια του, ότι τα πάντα βρίσκονται υπό τον Ιεχωβά.

Αυτό που έχω περιγράψει μέχρι στιγμής είναι η σκηνή όπου ένα πολύ αποτρόπαιο έγκλημα διαπράττεται κατά της ανθρωπότητας.

 Βλέπετε, δεν είναι αρκετό να μας υποδουλώσουν απλά και να τρέφονται από εμάς σε αυτή τη ζωή. 

Είμαστε παγιδευμένοι στο πλέγμα τους, στον ιστό τους. 

Καλείται Τροχός της Σαμσάρα. 

Η μετενσάρκωση είναι υποδούλωση κατά την οποία οι ψυχές ανακυκλώνονται σε νέα σώματα στη μήτρα.

"Έτσι, το επόμενο ερώτημα είναι: Τι συμβαίνει όταν πεθαίνουμε; Όταν πεθαίνουμε, μπαίνουμε στην κοσμική μήτρα, ένα ακόμη ψευδές φωτεινό κατασκεύασμα που ονομάζουμε ουρανό. Οι ψυχές μας εγκλωβίζονται μέσα σε αυτή τη φυλακή των θεών. Μετά από κάποιο χρονικό διάστημα στους ψεύτικους ουρανούς,  επιστρέφουμε και πάλι στον ίδιο κύκλο. Αυτό ονομάζεται  τροχός της Σαμσάρα, ο κύκλος της γέννησης και του θανάτου. "

Συνεχίζεται...


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger