Τασάκια στον αέρα, βρισιές, φοβισμένοι μυστικοί πράκτορες, κόλαση στον Λευκό Οίκο. Το πραγματικό πρόσωπο της Χίλαρι και το ξύλο στον πρώην Πρόεδρο της Αμερικής.

Ο στόχος της για την προεδρία απαιτεί να επιδείξει έναν χαρακτήρα μαλακότερο, γλυκύτερο, ζεστότερο, πιο αστείο. Η Χίλαρι Κλίντον όμως, δεν είναι έτσι, σύμφωνα με ένα νέο βιβλίο, που παρουσιάζει το πραγματικό πραγματικό πρόσωπο της, είναι ασταθής και επιρρεπής σε βίαια ξεσπάσματα, με αποτέλεσμα να τρομοκρατεί προσωπικό, πράκτορες της Μυστικής Υπηρεσίας και τον ίδιο τον Μπιλ Κλίντον.

Στο «The Clintons War on Women» (εκδόσεις Skyhorse), που θα κυκλοφορήσει στις 13 Οκτωβρίου, ο Ρότζερ Στόουν, ειδικός επί των πολιτικών στρατηγικών, δίπλα στο ζευγάρι από την εποχή που ο Κλίντον ήταν κυβερνήτης στο Αρκάνσας.

Στο βιβλίο περιγράφονται απίστευτα βίαιες σκηνές, με τη Χίλαρι να του πετάει τασάκια και όποιο αντικείμενο έβρισκε μπροστά της κατά τη διάρκεια του τσακωμού, ενώ αποκαλύπτει ότι οι γρατσουνιές και τα χτυπήματα που είχε ακόμα και στις δημόσιες εμφανίσεις του ήταν από τη σύζυγό του! Ο Στόουν αναφέρει ότι ακόμα και μέσα στην προεδρική λιμουζίνα που τους μετέφερε σε επίσημες εκδηλώσεις, η Χίλαρι συνήθιζε να τον προσβάλλει έως εξευτελισμού, με όλους όσοι βρίσκονταν μαζί να γυρνάνε το κεφάλι τους!

ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger