Τη στιγμή που στην επικαιρότητα παραμένει η υπόθεση με το προβληματικό πόθεν έσχες του Αλέκου Φλαμπουράρη, το φως της δημοσιότητας βλέπουν κι άλλες υποθέσεις σχετικά με τον υπουργό Επικρατείας.

Ειδικότερα, όπως αποκαλύπτει ο Γιώργος Παπαχρήστος στη στήλη του στα Νέα, ο δήμος Αίγινας χάρισε στον Αλέκο Φλαμπουράρη το 60% του χρέους του. Μάλιστα, η απόφαση έχει αναρτηθεί και στη Διαύγεια.

Όπως γράφει ο Γιώργος Παπαχρήστος στη στήλη στα Νέα, ο κ. Φλαμπουράρης είχε, από το 2010, χρέος 6.659,47 ευρώ στο δήμο Αίγινας από κατανάλωση νερού. Ωστόσο, με απόφαση που «ανέβηκε» στη Διαύγεια, ο δήμος αποφάσισε να «χαρίσει» στον Αλέκο Φλαμπουράρη το σχεδόν 60% του χρέους του.





Όπως αναφέρει η απόφαση, «εξετάσθηκε το αίτημα του ως άνω καταναλωτή ύδρευσης και εγκρίθηκε λόγω αυξημένης κατανάλωσης να γίνει διόρθωση των ως άνω λογαριασμών ύδρευσης». Έτσι, από το συνολικό ποσό που πλήρωσε ο υπουργός Επικρατείας ήταν 2.618,76 ευρώ και του χαρίστηκαν σχεδόν 4.000 ευρώ. Μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, το χρέος αυτό των 2.618,76 πληρώθηκε σε 18 δόσεις!


ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger