Το πάλαι ποτέ νυχτερινό αλισβερίσι του αγοραίου έρωτα, που παίζεται στους αμαρτωλούς δρόμους έχει πλέον «εξελιχθεί»! 
Εδώ και μερικά χρόνια πολλά από τα ροζ στέκια που κάποτε ανήκαν σε επαγγελματίες πόρνες έχουν περάσει στα χέρια «νοικοκυρών» που με το πρώτο φως του ήλιου και προκειμένου να ανταποκριθούν στις οικονομικές τους υποχρεώσεις ασκούν το αρχαιότερο επάγγελμα του κόσμου: αυτό της ιερόδουλης. Χωρίς να διαθέτουν τα απαιτούμενα από τον νόμο έγγραφα (άδεια ασκήσεως επαγγέλματος, αποτελέσματα ιατρικών εξετάσεων ή βεβαιώσεις) και εκμεταλλευόμενες την «ασφάλεια» που τους παρέχουν τα σχεδόν απροσπέλαστα για τις αρχές παρακμιακά στέκια και «στενά» αλλά ακόμη και σπίτια, αρκετές κυρίες υπεράνω υποψίας πουλάνε το κορμί τους έναντι λίγων μόνο ευρώ και μάλιστα καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας!

Και στο παρελθόν ο «Κόσμος» είχε ασχοληθεί με το συγκεκριμένο φαινόμενο, παρουσιάζοντας μάλιστα τον «χάρτη της πορνείας» στην Πάτρα! Οι σύγχρονες ιερόδουλες και στην Πάτρα, φαίνεται πως είναι νοικοκυρές, οι οποίες για μερικά χρήματα πουλάνε το κορμί τους. Μέχρι και στην Πλατεία Ολγας υπάρχει γυναίκα που κάνει βίζιτες, ενώ «οργιάζουν» μερικά σπίτια στα Ζαρουχλέϊκα και την Ταραμπούρα. Με είκοσι ευρώ βρίσκεις εύκολα γυναίκα, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις (μετά από παζάρι και λόγω της οικονομικής κρίσης ακόμη και με δέκα ευρώ… κάνεις την δουλειά σου. 

Δεν γνωρίζουμε κατά πόσο οι σύζυγοί τους γνωρίζουν τις «κρυφές» δραστηριότητες των γυναικών τους (αρκετές είναι παντρεμένες), δεν αποκλείεται όμως σε κάποια περίπτωση να είναι και ο σύζυγος στο «κόλπο» διαπιστώνοντας ότι «γεμίζει ο κουμπαράς του σπιτιού»!

dete.gr

Δημοσίευση σχολίου

Blogger