Οι σκοτεινές δυνάμεις των πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων και το δίκτυο της αμερικανικής Κεντρικής Υπηρεσίας
Πληροφοριών, μαζί με τον  George Soros των μη κυβερνητικών οργανώσεων. Σχεδιάζουν να αποσταθεροποιήσουν τη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική, για να επιφέρουν τη λεγόμενη «Αραβική Άνοιξη».

 Αυτές οι ίδιες δυνάμεις έχουν ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στο βιβλίο τους στη παγκόσμια δυσλειτουργικότητα μέσω  του μαζικού κινήματος των προσφύγων και των οικονομικών μεταναστών από τη Μέση Ανατολή, την Ασία, και την Αφρική προς την Ευρώπη.

Τον Μάρτιο του 2011, ο ηγέτη της Λιβύης Μουαμάρ Καντάφι είχε προβλέψει τι θα συμβεί στην Ευρώπη, εάν η σταθερότητα της χώρας του υπονομευθεί από τις δυτικές δυνάμεις. Σε συνέντευξή του στο "France 24", ο Καντάφι είχε προβλέψει σωστά ότι: "Υπάρχουν εκατομμύρια μαύρων που θα μπορούσαν να έρθουν στη Μεσόγειο  διασχίζοντας τη Γαλλία και την Ιταλία, η Λιβύη διαδραματίζει κάποιο ρόλο για την ασφάλεια της Μεσογείου".


Ο γιος του Καντάφι, Σαΐφ αλ Ισλάμ Καντάφι, ο οποίος έχει καταδικαστεί σε θάνατο από το ριζοσπαστικό καθεστώς της Λιβύης που διέπει την Τρίπολη, επανέλαβε τις παρατηρήσεις του πατέρα του, στην ίδια συνέντευξη στο γαλλικό δίκτυο ειδήσεων.

Ο Saif είπε: " Η Λιβύη μπορεί να γίνει η Σομαλία της Βόρειας Αφρικής, της Μεσογείου. Θα δείτε τους πειρατές στη Σικελία, στην Κρήτη, στη Λαμπεντούζα. Θα δείτε τα εκατομμύρια των παράνομων μεταναστών. Ο τρόμος θα είναι της διπλανής πόρτας". 
Όπως φαίνεται μετά τα πρόσφατα γεγονότα, ο Σαΐφ, έπεσε  ακριβώς μέσα σε όσα είχε προβλέψει.

Πράγματι, για την Ευρώπη, η τρομοκρατία είναι κυριολεκτικά δίπλα. Εκτιμάται ότι έως και 4000 νεαροί τζιχαντιστές πέρασαν στην Ευρώπη, οι οποίοι είναι βετεράνοι των τρομοκρατικών ολοκαυτώματα της Συρίας, του Ιράκ και της Υεμένη, διότι έχουν  επωφεληθεί από την απουσία των εξωτερικών και εσωτερικών συνόρων της συνθήκης Σένγκεν της Ευρωπαϊκής Ένωσης. 

Πολλοί από αυτούς τους "μετανάστες" έχουν iPhones, κάρτες ΑΤΜ τράπεζα, πολλαπλά διαβατήρια, και άφθονα μετρητά, σχεδόν ότι θα περίμενε κανείς να βρεί στην κατοχή  νόμιμων προσφύγων πολέμου.

Ο πολυδισεκατομμυριούχο Τζορτζ Σόρος για λογαριασμό της πλουσιότερης οικογένειας τραπεζικών της Δυτικής Ευρώπης, των Rothschild,  επέβλεψε την πλήρη καταστροφή των εθνών-κρατών της νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Ως αποτέλεσμα των προγραμμάτων του ανασχεδιασμού των εθνών, ο Σόρος βοήθησε πρώτα να καταστρέψουν την Ομοσπονδιακή Σοσιαλιστική Δημοκρατία της Γιουγκοσλαβίας με την ενεργό βοήθεια της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΝΑΤΟ. 
Οι επτά ανεξάρτητες δημοκρατίες που αποτελούσε κάποτε η Γιουγκοσλαβία, τώρα χρησιμεύουν ως οι κύριες οδοί διαμετακόμισης για δεκάδες χιλιάδες ή και για εκατοντάδες χιλιάδες μη Ευρωπαίων μεταναστών.


Η  Ελλάδα, η οποία πλήττεται από τη σκηνοθετημένη λιτότητα  της Ευρωπαϊκής Κεντρικής τράπεζας, αλλά και άλλων ιδιωτικών τραπεζών του Σόρος, που δρα κάτω από τις εντολές των Ρότσιλντ. 

Η  Ελλάδα, λοιπόν,  ως πύλη εισόδου προσφύγων δύσκολα μπορεί να ασχοληθεί με τη μαζική εισροή των προσφύγων. Οι τραπεζίτες έχουν διασφαλίσει ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να προσφέρει καλά καλά τις βασικές κοινωνικές υπηρεσίες για τους δικούς της ανθρώπους, πόσο μάλλον  για πρόσφυγες από ζώνες εμφυλίου πολέμου, που έχουν καταρρεύσει οι κυβερνήσεις και οι οικονομίες τους.

Εν τω μεταξύ,  η Τουρκία κάλεσε όλους  τους πρόσφυγες από τη Συρία στο έδαφός της και τους διώχνει  μαζικά με το γνωστό τρόπο προς την  Ελλάδα. 
Η Τουρκία  επίσης δίνει εγχειρίδια στους "μετανάστες" 
και πληροφορίες  που να πάνε όταν φθάσουν στη Γερμανία για κυβερνητική βοήθεια και κοινωνική πρόνοια.

Ακριβώς, όπως φαίνεται ο Soros και η CIA έχουν σκηνοθετήσει τις επαναστάσεις στις αραβικές χώρες και την Ουκρανία, με σκοπό τα κύματα των "μεταναστών" να κινηθούν από την Ελλάδα προς την κεντρική ευρώπη.

Είναι θέμα χρόνο να συμβεί στην υπόλοιπη Ευρώπη ότι ήδη έχει συμβαίνει στην Ελλάδα...


Δημοσίευση σχολίου

Blogger