Τελικά ο καμικάζι δεν είναι γυναίκα αλλά είναι ένας άνδρας οποίος δεν έχει ακόμα ταυτοποιηθεί…
Η καμικάζιHasna Ait Boulahcen η οποία είχε ταυτοποιηθεί ως ένα από τα τρία πρόσωπά που 1σκοτωθήκαν κατά την επιχείρηση της Αστυνομίας σε σπίτι στο προάστιο του Παρισιού Σεν Ντενί δεν ανατινάχτηκε τελικά.
Το Γαλλικό Υπουργείο Εσωτερικών είχε ανακοινώσει ότι η Hasna Ait Boulahcen είχε ανατιναχτεί
ως καμικάζι τη στιγμή που εισέβαλε η αστυνομία και ήταν η εξαδέλφη του Αμπντελαχίμ Αμπαούντ που θεωρείται ο εγκέφαλος του μακελειού στο Παρίσι.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Le Figaro που έκανε τη φοβερή αποκάλυψη τελικά ο καμικάζι δεν είναι γυναίκα αλλά είναι ένας άνδρας οποίος δεν έχει ακόμα ταυτοποιηθεί.

«Τα πρώτα ευρήματα έδειχναν ότι -ο άνθρωπος που έφερε επάνω του τα εκρηκτικά- ήταν Hasna Ait Boulahcen. Όμως το κρανίο που βρήκαμε στο πεζοδρόμιο δεν ήταν το δικό της» είπε η πηγή την οποία επικαλείται το πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς.
Η μάχη που δόθηκε στο διαμέρισμα ήταν τόσο έντονη που η αστυνομία αρχικά ήταν αδύνατον να αναγνωρίσει τους νεκρούς.
2Οι ερευνητές χρειάστηκαν μάλιστα περισσότερες από 24 ώρες για να καθορίσουν ότι οι νεκροί ήταν τρεις και όχι δύο.
Ο ιδιοκτήτης της γιάφκας στο Σεν Ντενί είχε προειδοποιήσει για τρομοκρατική επίθεση
Επιπλέον ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος στο σπίτι του οποίου είχε γίνει η επιχείρηση στο Σεν Ντενί, ο οποίος είχε δηλώσει ότι δεν γνώριζε τίποτα, αποκαλύπτεται τώρα ότι είχε προειδοποιήσει τα συγγενικά του πρόσωπα να μη συχνάζουν σε σημαντικά στέκια του Παρισιού γιατί επίκειται τρομοκρατική επίθεση.
Εξαφάνισαν στοιχεία από το πατρικό της Hasna Ait Boulahcen 10 άγνωστοι άνδρες
Σύμφωνα με την εφημερίδα Le Figaro 10 άνδρες με αυτοκίνητα που είχαν βελγικές πινακίδες πρόλαβαν τούς άνδρες της γαλλικής αστυνομίας και πήγαν στο πατρικό σπίτι της ξαδέλφης του Αμπααούντ και το έκαναν φύλλο και φτερό.

 Πρόκειται για ομάδα υποστήριξης των τζιχαντιστών που δρουν σε Βέλγιο και Παρίσι.
Οι άνδρες πήγαν στο σπίτι και το σκούπισαν με μοναδικό σκοπό να εξαφανίσουν ότι στοιχεία θα μπορούσαν να οδηγήσουν τις Αρχές στα ίχνη των τρομοκρατών που διαφεύγουν.

ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger