Για όλους και για όλα μίλησε στο Crashonline η Ραχήλ Μακρή, αρχής γενομένης από την τροκομρατική επίθεση των Τζιχαντιστών που «έπνιξαν» στο αίμα το Παρίσι.

Συνέντευξη στον Φώτη Κατσούφη

Η πρώην βουλευτής αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές των επαφών που είχαν από τον Οκτώβριο Μπαράκ Ομπάμα και Πούτιν με στόχο να χτυπήσουν τους Τζιχαντιστές στην ρίζα του κακού πριν η δράση τους πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις, όπως και έγινε με την επίθεση στην πρωτεύουσα της Γαλλίας.

Η Ραχήλ Μακρή βέβαια μίλησε και για το θέμα με τα «κόκκινα» δάνεια και τους πλειστηριασμούς της πρώτης κατοικίας. Υπόθεση την οποία η κα Μακρή θεωρεί ότι είναι χαμένη για την ελληνική υπόθεση και πολύ περισσότερο για πολλά νοικοκυριά, από τις 22 Ιουλίου.

Αναφερόμενη στις μυστικές επαφές που είχαν Πούτιν και Ομπάμα για την αντιμετώπιση των πολεμιστών του ISIS αλλά και για το πως πιστεύει ότι θα είναι η επόμενη μέρα στην Ευρώπη αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο μετά τον όλεθρο που σκόρπισαν στο Παρίσι οι Τζιχαντιστές η Ραχήλ Μακρή δήλωσε:

«Η ζωή σε ολόκληρο τον πλανήτη και όχι μόνο στην Ευρώπη ήδη έχει αλλάξει ριζικά μετά από αυτή την φονική επίθεση που άφησε πίσω της δεκάδες νεκρούς. Για μεγάλο χρονικό διάστημα πιστεύω ότι θα κυριαρχούν ο φόφος αλλά και η απειλή για ένα νέο χτύπημα. Κάτι φυσικά το οποίο εύχομαι να μην συμβεί ποτέ άλλοτε.

Ο πρόεδρος της Ρωσίας όπως είμαι σε θέση να γνωρίζω πολύ καλά από τον Οκτώβριο είχε ζητήσει από την Αμερική και από τους συμμάχους της να τον βοηθήσουν στο θέμα της αντιμετώπισης των πολεμιστών του Ισλαμικού Κράτους. Τους είχε προειδοποιήσει ο Πούτιν ότι η κατάσταση ξεφεύγει και ότι θα έρθουν απρόβλεπτες καταστάσεις, όπως και έγινε δυστυχώς. Ο Βλαντιμίρ Πούτιν είχε ζητήσει από τον Μπαράκ Ομπάμα τον Οκτώβριο να συνεργαστεί μαζί του και να του αποκαλύψουν όπως και να του υποδείξουν οι ΗΠΑ τα στρατηγικά σημεία δράσης των Τζιχαντιστών. Από τότε ο Πούτιν ήθελε να τελειώνει μια για πάντα με τους Τζιχαντιστές. Κάθε άλλο παρά τυχαίο είναι το γεγονός ότι τώρα ο Ομπάμα συνομίλησε περίπου για 30 λεπτά με τον Πούτιν.

Εκείνο το διάστημα ωστόσο ΗΠΑ και οι σύμμαχοί της πήραν αψήφιστα το θέμα και δεν συνεργάστηκαν. Τώρα όμως που έγινε το μακελειό στο Παρίσι άπαντες αναζητούν τον Πούτιν γνωρίζοντας ότι αυτός είναι που μπορεί να δώσει το τελειωτικό χτύπημα στους Τζιχαντιστές. Τώρα όλοι τρέχουν στον Πούτιν για να τους σώσει. Έπρεπε να γίνει το κακό για να καταλάβουν τι ακριβώς εννοούσε ο Πούτιν».

«Από τις 22 Ιουλίου» τελειωμένη υπόθεση τα «κόκκινα» δάνεια και οι πλειστηριασμοί»

Η Ραχήλ Μακρή αναφέρθηκε και στα της ελληνικής επικαιρότητας, με σημαντικότερο θέμα τα «κόκκινα» δάνεια και τις διαπραγματεύσεις του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης με τους δανειστές προκειμένου να αποφευχθούν τυα πολύ χειρότερα.

Ακόμα, η πρώην βουλευτής έδωσε την δική της εκτίμηση σχετικά με τις πολιτικές εξελίξεις που μπορεί να υπάρξουν το επόμενο διάστημα στην χώρα μας, από την στιγμή που τα ήδη φτωχοποιημένα νοικοκυριά θα βρεθούν στον κίνδυνο να χάσουν ακόμα και την πρώτη τους κατοικία, το κεραμίδι που τους έχει απομείνει για να επιβιώσουν.

Για τα «καυτά» αυτά ζητήματα η Ραχήλ Μακρή δήλωσε:

«Το θέμα με τα «κόκκινα» δάνεια και τους πλειστηριαμούς της πρώτης κατοικίας είναι τελειωμένο από τις 22 Ιουλίου. Τότε όλα τα κόμματα πριν της Χρυσής Αυγής και του ΚΚΕ είχαν ψηφίσει τον κώδικα πολιτικής δικονομίας που στην συνέχεια πέρασε στο ΦΕΚ. Εγώ από τότε το φώναζα όπως θα θυμάστε και όπως όλοι θα θυμούνται ότι το βροντοφώναζα να μην περάσει από την Βουλή αυτός ο κώδικας. Οπότε, οι Έλληνες δεν θα πρέπει να τρέφουν αυταπάτες ότι η κυβέρνηση διαπραγματεύεται με τους δανειστές. Είναι δώρον-άδωρον οι διαπραγματεύσεις. Ήδη τα «κόκκινα΄” δάνεια έχουν πωληθεί σε ξένα funds όπως ήθελαν να συμβεί οι δανειστές.

Απομένει να μάθουμε σε τι ποσοστό θα φθάσουν οι πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας. Μπορεί στο 60%, ίσως στο 70% ακόμα και στο 80%. Από την 1η Ιανουαρίου του νέου έτους οι περισσότερες πρώτες κατοικίες πολλών δανειοληπτών θα βρίσκονται στον αέρα. Τα δάνεια ήδη έχουν εκχωρηθεί. Και αυτά που λέω προέρχονται από έγγραφα που έχω στην διάθεσή μου.

Πιστεύω ότι τα νέα αντιλαϊκά μέτρα θα φέρουν κραδασμούς στην κυβέρνηση, αλλά ελάχιστα πράγματα θα αλλάξουν στην συνέχεια. Πιστεύω ότι θα υπάρξει συγκυβέρνηση. Στην ουσία δηλαδή θα αλλάξουν πρόσωπα αλλά σε καμία περίπτωση η φιλοσοφία σχετικά με την πολιτική λιτότητας η οποία θα συνεχιστεί».


ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger