Γράφει o Νίκος Χειλαδάκης

«Καπάκι» στο χάος που δημιουργούν μετά το Παρίσι οι Τζιχαντιστές, ήρθε και η.. γνωστή «κυρία», Χίλαρυ Κλίντον!

Η υποψήφια των Δημοκρατικών για τις αμερικανικές προεδρικές εκλογές, Hilary Clinton, έχει δηλώσει ότι είναι ενάντια της καταδίωξης της τρομοκρατικής ομάδας του ISIS, υποστηρίζοντας ότι αυτό θα έχει μεγάλο κόστος για τον αμερικανικό προϋπολογισμό. Αλήθεια ?

Η Χιλαρι Κλίντον τόνισε ότι δεν πρέπει να χτυπήσουμε το ISIS, ενώ κατηγόρησε με έντονο τρόπο τους χριστιανούς που υποκινούνται από την… «φασιστική» Ρωσία και τον… «στυγνό δικτάτορα», Πούτιν.

Σύμφωνα με την Αμερικανίδα πρώην υπουργό Εξωτερικών, που έχει κατηγορηθεί ανοιχτά για την δολοφονία του Αμερικανού πρέσβη στην Λιβύη, από Τζιχαντιστές στις 12/9/2012, υποστήριξε, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Reuters, κατά τη διάρκεια μιας στάσης της προεκλογικής εκστρατείας της στο Νιου Χαμσαϊρ, ότι αν θέλεις να κάνεις πόλεμο καλά θα κάνεις να έχεις ένα προϋπολογισμό που τον καλύπτει, και πρόσθεσε, «Πιστεύω ότι πρέπει να κάνουμε καλύτερη δουλειά κατανοώντας την απειλή η οποία τίθεται από κάποιες ριζοσπαστικές ισλαμικές τζιχαντιστικές ομάδες».




Οι Ηνωμένες Πολιτείες και μια ευρεία ομάδα διεθνών συμμάχων των ΗΠΑ, έχουν ξεκινήσει επιχειρήσεις αεροπορικών επιδρομών κατά του Ισλαμικού Κράτους, το οποίο έχει κατακτήσει αρκετές πόλεις σε όλο το Ιράκ και τη Συρία.

Παρ’ όλα αυτά ο πρόεδρος Ομπάμα, δεν έχει υπογράψει κάποια επίσημη διακήρυξη πολέμου, προτιμώντας τις συντονισμένες αποστολές που στοχεύουν να επιβραδύνουν την πρόοδο των Ισλαμιστών μαχητών οι οποίοι προσπαθούν να θεμελιώσουν το Χαλιφάτο τους στην κατακτημένη περιοχή.

Είναι καταπληκτικό, πως τώρα αυτή η γυναίκα, μια σύγχρονη Ιεζαβέλ της οποίας ο σύζυγος πρωτοστάτησε στην διάλυση της Γιουγκοσλαβίας η οποία ήταν «αγκάθι» στα σχέδια της Νέας Τάξης, προσπαθεί με αυτό τον τρόπο να καλύψει το ISIS και τις φρικτές δολοφονίες των ισλαμιστών τρομοκρατών.



ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δημοσίευση σχολίου

Blogger