Είναι γνωστό τοις πάσι ότι ο Ηλίας Ψινάκης είναι… πολυμήχανος, πολυπράγμων και ότι μέσω της βραχύβιας πολιτικής του διαδρομής έχει καταφέρει να αποκτήσει ακόμα περισσότερους fan.

Θα μπορούσαμε να τον φανταστούμε φιλοξενούμενο πολλών επώνυμων ή στα γραφεία κορυφαίων οργανισμών, όχι όμως και στο αρχηγείο του ελληνικού στρατεύματος να παρακολουθεί live αναχαιτίσεις και αερομαχίες παρέα με τον αρμόδιο υπουργό!

Την περιγραφή έδωσε ο ίδιος ο δήμαρχος Μαραθώνα, ανεβάζοντας τη σχετική φωτογραφία, από το γραφείο του Πάνου Καμμένου, στο Instagram.

«Ζήτησα τη βοήθεια του Υπουργού Εθνικής Άμυνας, ο οποίος μεταξύ αερομαχιών και αναχαιτίσεων όχι μόνο δεσμεύτηκε να με βοηθήσει σε ότι του ζήτησα αλλά είχε και καταπληκτικές ιδέες που ο ίδιος και το υπουργείο του μπορούν να απογειώσουν την κοινωνική και τουριστική ανάπτυξη του Μαραθώνα. Πολύ σύντομα θα έχετε νέα μας…!!!», αναφέρει στη λεζάντα της φωτογραφίας ο Ηλίας Ψινάκης.

Ευτυχώς δηλαδή που μας εξήγησε τι ακριβώς συμβαίνει και δεν μας άφησε να φανταστούμε ότι ζητήθηκαν από τον Έλληνα «στρατάρχη» οι δικές του καταπληκτικές ιδέες σχετικά με την καλύτερη φύλαξη του εναέριου ελληνικού χώρου…

koolnews.gr

Δημοσίευση σχολίου

Blogger