Σε ηλικία 92 ετών, έφυγε από τη ζωή πριν λίγες ημέρες η διασημότερη ιδιοκτήτρια οίκου ανοχής, γνωστή ως "Madame Claude". Το πραγματικό της όνομα Fernande Grudet κυριάρχησε στο μεγαλύτερο high class κύκλωμα πορνείας της Ευρώπης στις δεκαετίες των 60’s και ‘70s.

Αν και πήρε μαζί της στον τάφο τα πιο πρόστυχα και -σε ορισμένες περιπτώσεις- διεστραμμένα $εξουαλικά βίτσια διασημοτήτων της εποχής, μικρές «πιπεράτες» λεπτομέρειες βλέπουν το φως της δημισότητας, κυρίως μέσα από συζητήσεις με τον William Stadiem, ο οποίος επρόκειτο να γράψει τη βιογραφία της.
Σύμφωνα με τη Daily Mail, ανάμεσα στους συχνότερους πελάτες της με παράξενα $εξουαλικά γούστα, συγκαταλέγεται ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζον Κένεντι, ο οποίος ζήταγε κορίτσια που έμοιαζαν με τη γυναίκα του, αλλά πιο «καυτές».



Σα να μην έφτανε αυτό, ο επόμενος σύζυγος της Τζάκι Ωνάση, Αριστοτέλης Ωνάσης μαζί με τη διάσημη ελληνίδα υψίφωνο Μαρία Κάλλας, αναφέρονται ως συχνότατοι πελάτες του γνωστού οίκου ανοχής με τόσο «ξεχωριστές» $εξουαλικές απαιτήσεις, που έκαναν ακόμη και τη "Madame Claude" να κοκκινίζει, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Κάτι αντίστοιχο λέγεται πως συνέβη όταν ανώτερος υπουργός της γαλλικής κυβέρνησης έφτασε στο προκαθορισμένο ραντεβού με ένα χαρτοφύλακα γεμάτο φτερά παγωνιού.

Συχνά αφηγείτο ιστορίες που είχε ζήσει με τον μεγιστάνα της αυτοκινητοβιομηχανίας Gianni Agnelli, όταν για παράδειγμα μετά από ένα ολονύχτιο όργιο, γυναίκες και άντρες αποφάσισαν να επισκεφθούν την εκκλησία και μετά τη λειτουργία να κοινωνήσουν μετανοιωμένοι για όσα $εξουαλικά αμαρτήματα είχαν διαπράξει νωρίτερα ή όταν κατά τη διάρκεια οργίων ο Σάχης μοίραζε στα κορίτσια κοσμήματα σαν να ήταν γλυκά.



Το καρνέ με το πελατολόγιο της λέγεται ότι περιλάμβανε προσωπικότητες όπως ο ισραηλινός στρατιωτικός ηγέτης Μοσέ Νταγιάν, ηθοποιούς όπως ο Μάρλον Μπράντο και ο Ρεξ Χάρισον, αλλά και μεγάλο αριθμό πολιτικών και αξιωματικών της αστυνομίας.
Σε νεκρολογίες της στο γαλλικό Τύπο οι περισσότεροι αναφέρονται στη Madame Claude ως «προαγωγό».

Source: DailyMail.co.uk


ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger