Η ημέρα που ο Matthew Deiaco προώθησε για πρώτη φορά μια γυναίκα στο κλαρί , ήταν η μέρα που «μεγάλωσε και έγινε άντρας». «Τότε έμαθα για τις γυναίκες, όπως για παράδειγμα, τι είναι αυτό που θέλουν». Ο 29χρονος, ο οποίος έκανε καριέρα στο έγκλημα, κάθεται πίσω από τα κάγκελα των φυλακών, φορώντας την πορτοκαλί στολή.Τα νύχια του είναι μακριά, και το βλέμμα του σταθερό. Στο στήθος του, έχει «χτυπήσει» -μεταξύ άλλων-, τατουάζ με τη φράση «ΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΑΡΙ» και δυο δάκρυα που κυλάνε στα μάγουλά του.

Ο Deiaco βρέθηκε στη «στενή», για 19 κατηγορίες, όπως επίθεση, εμπόριο λευκής σαρκός, απαγωγή κ.α. και τώρα απλά περιμένει τη δίκη του. Ο 29χρονος κρατείται στις φυλακές Toronto East Detention Centre, απ’ όπου παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίς The Hamilton Spectator, στο Τορόντο του Καναδά. 
Μη θέλοντας να μιλήσει για όλα εκείνα με τα οποία κατηγορείται, αρκέστηκε απλά να δηλώσει ότι δεν χτύπησε επανειλημμένα, όπως λέει η αστυνομία, το θύμα στο πρόσωπο ή ότι την πέταξε στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου ή ότι την απείλησε με όπλο… 
Ο ίδιος μίλησε για το πώς χειριζόταν τις γυναίκες, και το πώς τις πλησίαζε: Αρχικά έπαιζε το ρόλο του αγαπητικού, όπου «αλίευε» ευάλωτα κορίτσια και τους έκανε τον ερωτευμένο.

«Τα περισσότερα κορίτσια, είναι συναισθηματικά ευάλωτα. Πρέπει να σταθείς δίπλα τους, να δώσεις σε άλλες ναρκωτικά και σε άλλες να πεις το »σ’ αγαπώ», σε εκείνες που το χρειάζονται. Αλλά όλα είναι μια αυταπάτη, δεν υπάρχει αγάπη». Το επόμενο στάδιο, είναι η πώληση, όπου ο προαγωγός αρχίζει να χειρίζεται το κορίτσι με τέτοιο τρόπο που να σκέφτεται ότι ΤΟ ΚΛΑΡΙ είναι η μόνη λύση για να βγάλουν πανεύκολο και γρήγορο χρήμα, έτσι ώστε να χτίσουν ένα σταθερό μέλλον μαζί.


«Χρειαζόμασταν ένα νέο ξεκίνημα… Τους λες, λοιπόν, χρειαζόμαστε χρήματα για την άκρη. Κάνω και εγώ το ίδιο, βλέπεις, βάζω 50 δολάρια οπότε πρέπει να βάλεις και εσύ. Υπάρχει και άλλος τρόπος, να κάνεις σ** με άντρες, αλλά μην ανησυχείς, σε αγαπώ… Στο τέλος της νύχτας, θα είσαι σπίτι μαζί μου. Και το κάνει. Γιατί; Γιατί μόλις της πούλησες ένα όνειρο», λέει με κυνικό τρόπο.

Ο Deiaco ήταν μόλις 16 ετών όταν ένας μεγαλύτερος προαγωγός του «έδωσε» δυο ιερόδουλες, στο Τορόντο, ως «ανταλλαγή εμπορεύματος». Για τα επόμενα 13 χρόνια, είχε πάνω από 12 γυναίκες στη δούλεψή του- εργάζονταν σε ξενοδοχεία, μοτέλ… «Μερικές φορές, έβγαζα μέχρι και 70.000 δολάρια το μήνα από τέσσερις γυναίκες», λέει και σημειώνει πως πλέον δεν χρησιμοποιεί την αγάπη ως δόλωμα. «Δεν θα κάτσω να τους πω »ω, σ΄αγαπώ». Δεν το κάνω. Αγαπώ τα λεφτά μου».


Όπως δηλώνει πάντως, δεν βλέπει τον εαυτό του ως »νταβα», αλλά ως »μάνατζερ». Τους προσφέρει προστασία και ασφάλεια, τις βοηθά να ανεβάζουν τις αγγελίες τους on line, τους πληρώνει το ενοίκιο, τους αγοράζει «ότι έχουν αν ανάγκη»- από τρόφιμα μέχρι είδη υγιεινής και προφυλακτικά. Η συμφωνία είναι, συνήθως, 60:40 ή 70:30, με εκείνον να συλλέγει τα περισσότερα. Πάντως, αν και αρραβωνιασμένος, ο Deiaco είπε στον δημοσιογράφο ότι κάνεισ**με μερικά από τα κορίτσια που «μανατζάρει» και όταν το λέει στη σύντροφό του, δικαιολογείται λέγοντας «οι πρώτες 24ώρες είναι δύσκολες»…

ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger