«Να κρεμαστείς βρωμιάρη εκεί που πας! Βρωμιάρη» ακούστηκε να φωνάζει μια γυναίκα, ενώ άλλοι τον μούντζωναν και τον έβριζαν. Οι αστυνομικοί τον πήραν τρέχοντας από το σημείο για να τον βάλουν στο περιπολικό. Κι εκείνος, με σκυμμένο το κεφάλι δεν απάντησε ποτέ στην ερώτηση αν έχει μετανιώσει.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν ένα από τα θύματα του παιδόφιλου, ένα κοριτσάκι 10 ετών, μίλησε στη μητέρα του για ό,τι είχε συμβεί. Έτσι ξετυλίχθηκε το κουβάρι της απίστευτης υπόθεσης. Ο κατηγορούμενος ασέλγησε τουλάχιστον σε τρία κοριτσάκια, τα οποία με το δέλεαρ πως θα τους έδινε πορτοκαλάδα, παρέσυρε στο κυλικείο και τους ζητούσε να σηκώσουν τις μπλούζες τους.

Σύμφωνα με όσα εκμυστηρεύτηκε το 10χρονο θύμα του στη μητέρα του, ο ιδιοκτήτης του κυλικείου την κάλεσε στο εσωτερικό του μικρού καταστήματος, της έδωσε δωρεάν μια πορτοκαλάδα και άρχισε να της χαϊδεύει το στήθος, ενώ παράλληλα προσπάθησε να της βγάλει την μπλούζα, κάτι που δεν επέτρεψε η μικρή.

Ο παιδόφιλος, πατέρας ενός μικρού κοριτσιού και ο ίδιος, ομολόγησε την πράξη του και παράλληλα παραδέχθηκε πως είχε κάνει το ίδιο και σ’ άλλες δυο μαθήτριες της τετάρτης και πέμπτης Δημοτικού, δίνοντάς τους για δώρο πορτοκαλάδες και τυρόπιτες. Παραδέχθηκε πως ασελγούσε σε βάρος της 10χρονης που τον κατήγγειλε, από τα Χριστούγεννα κι έπειτα!

Πληροφορίες αναφέρουν πως η σύζυγος του έχει κινήσει διαδικασίες διαζυγίου και αναμένεται να διεκδικήσει την επιμέλεια του μικρού τους κοριτσιού. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως το επόμενο διάστημα η σύζυγος του δράστη θα καταθέσει εναντίον του, ενώ το παιδί του θα δεχθεί ψυχολογική υποστήριξη από παιδοψυχολόγο προκειμένου να διαχειριστεί την κατάσταση.

Στην τοπική κοινωνία του Γέρακα έχει ξεσπάσει κύμα οργής. Καθηγητές και γονείς δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που έχει συμβεί και φοβούνται για τα παιδιά τους που φοιτούν στο σχολείο όπου είχε το κυλικείο ο 52χρονος παιδόφιλος.


ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger