Υπάρχουν αμέτρητες τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο  που θεωρούνται τόσο διαβαθμισμένες, ώστε να είναι εικονοστοιχειοθετημένες ή μαυρισμένες από το Google Earth.

Αυτό είναι κατανοητό, όπως για κάποιες στρατιωτικές εγκαταστάσεις, βασιλικές κατοικίες και να πω, το σύνολο της Βόρειας Κορέας....  Λίγο πολύ όλα αυτά αποτελούν το αντικείμενο των θεωριών συνωμοσίας. 

Παρακάτω θα δούμε ενδεικτικά ορισμένες τέτοιες περιοχές...

Από την άλλη η αμφιλεγόμενη λειτουργία του HAARP (High Frequency Active Auroral Research Program) που  βρίσκεται κοντά στα σύνορα της Ουάσιγκτον-Όρεγκον.

Οι φήμες της λειτουργίας του HAARP σε συνδυασμό με την FEMA (Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Διαχείρισης Καταστάσεων Έκτακτης Ανάγκης) έχουν οδηγήσει σε εικασίες σχετικά με κρυφές ατζέντες.

Οι λεγόμενοι "συνωμοσιολόγοι"  πιστεύουν ότι το HAARP είναι ένα μυστικό όπλο για την τροποποίηση του καιρού και, έχουν ισχυριστεί ότι με αυτό το οπλικό σύστημα  προκάλεσαν κατά καιρούς  πλημμύρες, ξηρασίες, μεγάλες διακοπές ρεύματος ακόμη και τους σεισμούς στο Ιράν.


HAARP - Η υψηλή συχνότητα Ενεργό Σέλας Ερευνητικό Πρόγραμμα κρύβεται κάτω από το πράσινο ορθογώνιο;




Αυτήν την ουγγρική εγκατάσταση πετρελαίου, κανείς δεν καταλαβαίνει γιατί ζήτησαν να καταστεί  σε πράσινο μπλοκ, με τα κτίρια να διαγράφονται.
Ακόμη πιο περίεργο είναι η φήμη ότι το μόνο πράγμα που το πράσινο μπλοκ προστατεύει είναι το γρασίδι. Οπότε θέτουμε το ερώτημα: τι είναι κάτω από το γρασίδι;


(Százhalombatta: διυλιστήριο πετρελαίου, ΟΥΓΓΑΡΙΑ)

Παρακάτω παρατηρούμε τεχνητές δεξαμενές ενός φράγματος που βρίσκεται στην Νότια Καρολίνα, έχει σε μεγάλο βαθμό μια θολή εικόνα από την Google. Ενώ αρχές ουδέποτε επιβεβαίωσαν γιατί συμβαίνει αυτό, πιστεύεται ότι το φράγμα αυτό βοηθά στην λειτουργία του  πυρηνικού σταθμού Oconee. Πολλοί θεωρούν την περιοχή ως "Φουκουσίμα της Αμερικής".


(KEOWEE DAM, ΗΠΑ)

Άγνωστη περιοχή της Σιβηρίας (βλέπε πιο κάτω), η πιο κοντινή ρωσική πόλη πιστεύεται ότι είναι το Egvekinot, που γειτονεύει με την Αλάσκα από τον Βερίγγειο Πορθμό.



Αρκετοί χρήστες του διαδικτύου έχουν σχολιάσει ότι η περιοχή γύρω από το θάμπωμα φαίνεται να έχει κοπεί και επικολληθεί από ένα άλλο μέρος της χώρας.
Ποιο είναι το μυστικό που κρύβεται κάτω από την σιβηρική πόλη στην τούντρα, με αυτή την παχιά θολή μουτζούρα τούντρα εκεί;΄
Κάποιοι λένε ότι είναι ένας σταθμός ραντάρ, ενώ άλλοι λένε ότι είναι σταθμός πυραύλων αναχαίτισης.


Οι Νήσοι Φερόε βρίσκονται στα μισά του δρόμου μεταξύ της Νορβηγίας και της Ισλανδίας στο Βόρειο Ατλαντικό Ωκεανό, αλλά ελέγχονται από τη Δανία. 


Κανείς δεν ξέρει γιατί  τμήματα του αρχιπελάγους έχουν θολή εικόνα.



Η πόλη Βαλένθια στις Φιλιππίνες, έχει πληθυσμός 160.000, πιστεύεται ότι εκεί είναι η έδρα του προγράμματος αντιπυραυλικής άμυνας της κυβέρνησης. 



Η εικόνα της είναι ως επί το πλείστον θολή  για λόγους εθνικής ασφάλειας.


Το κτίριο Michael Aaf στη Γιούτα των ΗΠΑ είναι κάτι σαν την περιοχή 51. 



Σε μεγάλο βαθμό ελέγχονται από το στρατό των ΗΠΑ και χρησιμοποιείται για τον έλεγχο βιολογικών και χημικών όπλων. 



Το Μπέικερ Λέικ στο Nunavut στο βόρειο Καναδά, δεν έχει εξηγηθεί γιατί επίσημα έχουν μεγάλα τμήματα της περιοχής μαυρισμένα.



Ωστόσο, ένας θεωρητικός συνωμοσίας γνωστός ως  Dr Boylan,  έχει περάσει πολλά χρόνια προσπαθώντας να πείσει τους συναδέλφους ότι αυτά που κρύβουν είναι "εξωγήινοι φάροι".

Δημοσίευση σχολίου

Blogger