Σε συγκλονιστικές αποκαλύψεις προχώρησε χθες ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής Στάθης Παναγούλης.

Ειδικότερα, ο κ. Παναγούλης, ο οποίος χθες το βράδυ ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Ελεύθερος Σκοπευτής του Γιώργου Τράγκα, αποκάλυψε ότι τον Μάρτιο -την περίοδο που ήταν ακόμα βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ- ανακάλυψε ότι του είχαν βάλει κοριό στο γραφείο του. «Ήθελαν να ξέρουν τι λέω και με ποιους μιλάω» είπε ο ίδιος, διευκρινίζοντας ότι ο κοριός είχε μπει στο τελήφωνο του γραφείου του. Ωστόσο, ο ίδιος συνέχισε να κάνει ό,τι έκανε σαν να μην συμβαίνει τίποτα.

Παράλληλα, ο κ. Παναγούλης αναφέρθηκε και στο παρασκήνιο της διαγραφής του όταν δεν ψήφισε το νομοσχέδιο για τους πλειστηριασμούς. Συγκεκριμένα αποκάλυψε ότι κάποιες ώρες πριν την κρίσιμη ψηφοφορία στη Βουλή, ο Αλέξης Τσίπρας επικοινώνησε μαζί του για να τον μεταπείσει. Μάλιστα, τον κάλεσε και στο Μέγαρο Μαξίμου, ωστόσο ο βουλευτής δεν πήγε. 

Όπως είπε ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής, κάποια στιγμή ρώτησε τον πρωθυπουργό: «εάν σου ζητούσαν να θυσιάσεις τον γιος σου τον Ερνέστο, θα το έκανες;». Τότε, ο κ. Τσίπρας του απάντησε «τι είναι αυτά που λες;» για να πάρει την απάντηση από τον κ. Παναγούλη «τότε πως θυσιάζεις τον ελληνικό λαό;».


ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger