Ασημένια Πέτση


Γίνεται να διαχωρίσεις το αστρικό σώμα από το υλικό; Και πώς μπορείς να μεταφερθείς σε άλλες διαστάσεις; Η Ελένη και ο Αλέξανδρος κλέβουν χρόνο μεταξύ δύο ταξιδιών για να μάς δώσουν τις απαντήσεις.


Όταν ακούς για αστρική προβολή φαντάζεσαι γιόγκι, πορτοκαλί μανδύες και ανθρώπους μεγάλης ηλικίας που αδιαφορούν για τα υλικά αγαθά. Η Ελένη και ο Αλέξανδρος, δάσκαλοι αστρικής προβολής, είναι ακριβώς το αντίθετο. Ντύνονται όπως όλοι μας, ενδιαφέρονται για όσα αφορούν το μέσο άνθρωπο και αν τους συναντούσες στον δρόμο δεν θα φανταζόσουν πως έχουν την δύναμη να διαχωρίζουν το αστρικό τους σώμα από το υλικό και να ταξιδεύουν σε άλλες διαστάσεις. Και οι δυο τους περιγράφουν την διαδικασία σαν κάτι συνηθισμένο που θα μπορούσε να πετύχει ο καθένας. Ο αλέξανδρος γνώρισα της Ελένη σε μαθήματα αστρικής προβολής πριν από 3 χρόνια. Ήταν και οι δύο μαθητές, μετά άρχισαν να διδάσκουν. Παράλληλα έγιναν ζευγάρι. Και τώρα, μαζί με άλλο ένα ζευγάρι, δίνουν δωρεάν μαθήματα αστρικής προβολής μέσω του site τους, ώστε όσοι ενδιαφέρονται να μπορούν να συμμετάσχουν από το σπίτι.


Α: Η αστρική προβολή, ή το αστρικό ταξίδι όπως το λέμε, είναι η διαδικασία όπου έχουμε πλήρη αντίληψη και έλεγχο του ονείρου. Έτσι μπορούμε να διαχωρίσουμε το αστρικό σώμα μας από το φυσικό και να μετακινηθούμε στο αστρικό πεδίο.


Ε: Δηλαδή είναι μια συνειδητή διαδικασία. Κανονικά τα όνειρα είναι προβολές του ασυνείδητου. Όμως με την αστρική προβολή ελέγχεις το ασυνείδητο και βλέπεις στα όνειρα αυτό που πραγματικά υπάρχει, όχι κάτι φανταστικό. Ξέρεις πως βρίσκεσαι στο αστρικό πεδίο. Αν δηλαδή μπορούσες να κάνεις αστρική προβολή τώρα, θα έβλεπες τον χώρο που καθόμαστε.

Α: Το αστρικό πεδίο είναι μια άλλη διάσταση. Στην αστρική προβολή περνάς σε μια άλλη διάσταση. Έχουμε τις διαστάσεις που είναι ο κόσμος μας, η τέταρτη διάσταση που είναι ο χρόνος και μια άλλη διάσταση που βρίσκονται τα όνειρα και γίνεται το αστρικό ταξίδι,

Ε: Είναι ο ίδιος κόσμος που ζούμε, αλλά πια σε άλλη μορφή.

Α: Νιώθεις πως αφήνεις πίσω το σώμα σου και φεύγεις. Είσαι πιο ελαφρύς. Πιο ρευστός. Και επειδή οι νόμοι στο αστρικό πεδίο είναι διαφορετικοί από τους δικούς μας, οι άνθρωποι εκεί μπορούν να πετάξουν. Έχω περάσει μέσα από την τζαμαρία του σπιτιού μου, βγήκα στο μπαλκόνι και από εκεί πέταξα. Είναι τελείως διαφορετικά όσα ισχύουν εκεί, από όσα συμβαίνουν εδώ.

Ε: Έχω ακούσει παιδιά που γυρίσανε και είδανε το σώμα τους. Εμένα δεν με ενδιέφερε κάτι τέτοιο. Ήθελα να δω το αστρικό πεδίο. Συνήθως βάζουμε κάποιους στόχους για να συγκεντρωθούμε. Και φεύγουμε για να συναντήσουμε το στόχο μας. Στόχος μας μπορεί να είναι να πάμε στις πυραμίδες ή σ’ έναν άλλο πλανήτη. Ή παίζουμε παιχνίδια. Κρύβει κάποιος κάτι σ’ένα συρτάρι, εμείς πηγαίνουμε στο αστρικό πεδίο και το βρίσκουμε.

Α: Μπορείς να βάλεις σαν στόχο να πας στο παρελθόν. Να δεις παραδείγματος χάριν πως φτιάχτηκαν οι Δελφοί. Αν σε ενδιαφέρει μια συγκεκριμένη χρονική στιγμή, μπορείς να πας για να δεις τι έγινε. Δεν μπορείς να επηρεάσεις τα γεγονότα αλλά να δεις τις εικόνες.

Ε: Στον χρόνο δεν έχω ταξιδέψει. Αλλά έχω καταφέρει να πάω σε άλλους πλανήτες. Στην Αφροδίτη. Αλλά για ελάχιστα λεπτά. Πήγα εκεί αλλά ξύπνησα αμέσως από το σοκ. Είναι δύσκολο να έχει διάρκεια, χρειάζεται πολύ συγκέντρωση. Πρέπει να έχεις εξασκηθεί αρκετά για να μπορείς να έχεις μια καθαρή εμπειρία.


Α: Υπάρχουν ασκήσεις για να προπονήσεις το μυαλό σου. Διαλογισμός, αυτογνώσια, ασκήσεις που θα σε βοηθήσουν να είσαι συγκεντρωμένος και συνειδητός. Να ζεις στο παρόν. Όλες οι αισθήσεις πρέπει να είναι συγκεντρωμένες στο Τώρα. Και φυσικά να είσαι πολύ χαλαρός. Άλλωστε όλα πηγάζουν από μέσα μας. Το θέμα είναι πως οι περισσότεροι δεν ξέρουμε πως μπορούμε να το καταφέρουμε. Μεγαλώσαμε με αυτό το τρόπο, να μην γνωρίζουμε γι’ αυτά.

Ε: Αυτό που είμαστε στην καθημερινή μας ζωή, αυτό αντανακλάται στα όνειρα μας. Αν είμαστε αφηρημένοι εδώ, εκεί δεν θα τα καταφέρουμε. Σκοπός των ασκήσεων είναι να καθαρίσουμε το υποσυνείδητο. Δεν αρκεί να πεις πριν κοιμηθείς «κάνω μια άσκηση και θα το πετύχω». Για να έχεις διάρκεια και εξέλιξη στην αστρική προβολή πρέπει να έχεις ένα συγκεκριμένο τρόπο ζωής. Να είσαι συνειδητός, να μην έχεις φαντασιώσεις, να μην ονειροπολείς. Να βλέπεις τα γεγονότα αντικειμενικά εδώ, για να τα βλέπεις αντικειμενικά και εκεί.

Α: Από τότε που ήμουν μικρός μου συνέβαιναν περίεργα πράγματα. Αλλά ανατρέφεσαι με συγκεκριμένες πεποιθήσεις. Σου λένε να προσέχεις με τι ασχολείσαι, μήπως πάθεις κάτι, σου συμβεί κάτι. Και έχεις να αντιμετώπισεις πρώτα αυτά τα εμπόδια. Μεγαλώνοντας, τα ξεπέρασα και άρχισα να ψάχνω γι’ αυτές τις πρώτες μου εμπειρίες. Με την αστρική προβολή αλλάζει ο τρόπος ζωής σου, αποκτά νόημα. Γίνεσαι μέρος του συνόλου, βγαίνεις από το κουτί σου. Έχεις την δυνατότητα να γίνεις καλύτερος άνθρωπος. Για να μπορέσεις να πετύχεις την αστρική προβολή πρέπει να βελτιώσεις τον εαυτό σου για να μπορείς να είσαι συγκεντρωμένος στο στόχο. Με τις ασκήσεις διαλογισμού μελετάς κάθε συναίσθημα σε βάθος. Αν θυμώνεις, πρέπει να βρεις τι σου προκαλεί θυμό και να απαλλαχτείς από αυτό. Έχεις μεγαλύτερη κατανόηση, αγάπη και αξίες.

Ε: Στο αστρικό πεδίο αποκτάς γνώση για τον εαυτό σου. Επειδή είναι όλα διαφορετικά, εκεί υπάρχουν πληροφορίες που δεν βρίσκεις στον φυσικό κόσμο. Ακόμα και αν το κάνεις μόνο για να δεις κάτι διαφορετικό ή επειδή θες να πας στις πυραμίδες, πάλι στο τέλος καταλήγεις να γνωρίζεις περισσότερο τον εαυτό σου και να βελτιώνεσαι.




ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger