Πόσο πληρώσαμε εμείς, οι φορολογουμενοι (ακόμη) Ελληνες το ταξίδι του Χοιρινού στην Αμερική; Για να τον καλοπιάσει (στην υστερία του 
με τον Μουζαλα) ο ανεύθυνος πρωκτυπουργος, τον φίλεψε ενα κυβερνητικο αεροπλανο. Το Χοιρινό πήρε και συνοδεία. Μπαντα για να του παιανιζει εμβατηρια εθνκιστικου παροξυσμού, στη... Φλοριδα οπου (ακούστε μαλάκες που, σαν και μένα, ακόμη πληρώνετε φόρους) δεν ειχε καμια επισημη δουλεια.Πηγε για lobbying σε συνεδριο Εβραιων, να ζητησει ευρέως την οικονομικη τους στηριξη. Συνολο 30 ατομα κουστωδια, συν το Χορινο. Το ταξιδι κοστισε, συμφωνα με υπολογισμους ειδικων:




(1) Καυσιμα, δικαιωματα προσγειωσης, σταθμευσης, απογειωσης στη Φλοριδα 112,000 ευρω. (Κοστος ανα ωρα 6,000 ευρω.)

(2) Ξενοδοχεία, φαγητά, επιγειες μετακινησεις: 25,000 ευρω. 

Βαλτε και κατι πουράκια, καμια γραβάτα, κανένα ρεγαλο, υπερωριες υπαλληλων και μπαντας, στρογγυλο το ποσον των ευρω 150,000.
Αν το Χοιρινο με δυο βοηθους/παρατρεχαμενους ειχε παρει αεροπλανο της γραμμής, το κοστος θα ηταν 2,400 ευρω στην economy, αντε λογω ογκου να τον στελναμε business, αλλα 2,000 ευρω. Το κιτς show off του Χοιρινου, τελειως αχρηστο στη χωρα, απλως για να βγαλει τον σκασμο για τον Μουζαλα, δειγμα λιτοτητας και λογικης των Συριζαιων Ληστων.

Αν κανουμε μια μηνυση για κατασπαταληση δημοσιου χρηματος, θα εκδικαστει απο την αστραπιαια ελληνικη δικαιοσυνη πριν το 2028?

ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger