Ένας σύμβουλος στη NASA και NSA έδωσε μια σειρά από απίστευτες καταθέσεις, εδώ και ένα χρόνο περίπου, και δεν έχουν δεί το φώς της δημοσιότητας.

Κατά τα τελευταία 12 χρόνια, ο Δρ Έρικ Norton, ήταν εξωτερικός σύμβουλος για τη NASA και την NSA, και υπεύθυνος για τον εντοπισμό απειλών του διαστήματος, όπως αστεροειδείς και κομήτες. Ωστόσο, τον Ιανουάριο του 2012, αναγνώρισε κάτι σοβαρό. Παρατήρησε ένα τεράστιο αστρο-στόλο να κατευθύνεται στη Γη
Στις 22 Ιανουαρίου, είχε προσκληθεί στο Παρατηρητήριο MacDonald, που βρίσκεται κοντά στο Fort Davis στο Τέξας. .
«Είδα, τρία τεραστίων διαστημικών διαστάσεων, αστρόπλοια να βρίσκονται σε ευθεία γραμμή σχηματισμού προς τη Γη."
Μετά απο παρατήρηση τριών μηνών ο Norton παρατήρησε ότι κινούνται απίστευτα γρήγορα, περνώντας εκατομμύρια χιλιόμετρα μόλις σε δύο μήνες.
Τα δεδομένα που συλλέγονται με τη χρήση φασματοσκόπιου έδειξαν ότι αυτά τα αντικείμενα ήταν φτιαγμένα από υλικά που δεν υπάρχουν στη Γη. Η θεωρία προκάλεσε σοβαρές ανησυχίες των μελών της ερευνητικής ομάδας.
Επιπλέον, υπέρυθρες εικόνες φάσματος έδειξαν ότι τα κοσμικά σωματίδια εκτρέπονται από κάποιο ενεργειακό πεδίο παρόμοιο με το μαγνητικό πεδίο της Γης. Καθώς η ομάδα των ΑΤΙΑ ταξίδευε στο Ηλιακό σύστημα, τα τηλεσκόπια έδιναν όλο και περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτά τα ιπτάμενα αντικείμενα.
"Αυτά τα διαστημόπλοια είναι τεράστια τρισδιάστατα, σε σχήμα "Λ". Μέχρι τον Ιανουάριο του 2013, ο Άρης ήταν πολύ πίσω από το στόλο οπότε ήταν λογικό να σκεφτούμε ότι πλησίασαν τον πλανήτη μας."
Ωστόσο, ξαφνικά εξαφανίστηκαν, αφήνοντας το Norton με την πεποίθηση ότι είχαν μετατραπεί σε κάποια κατάσταση αορατότητας.

Δημοσίευση σχολίου

Blogger