Προκαλεί εντύπωση, η είδηση πως ο σύζυγος πατρινής στην περιοχή της Αγυιάς ζητά άνδρες για να ερωτοτροπούν με την γυναίκα του και εκείνος να βλέπει…. Κάτι που μάλλον μοιάζει… 
σύνηθες!

Το ζευγάρι σύμφωνα με το ρεπορτάζ του dete.gr διαμένει σε καινούργια πολυκατοικία της Έξω Αγυιάς στην Πάτρα και αρέσκεται σε ομαδικές ερωτικές συνευρέσεις με νεαρούς, προς τέρψιν της συζύγου! 

Εκτός από το «τρίο» σε πολλές περιπτώσεις το «ερωτικό σενάριο» επιβάλλει για το ζευγάρι να συναντιέται με δύο και τρεις νεαρούς μαζί και καθ’ υπόδειξη του συζύγου να ικανοποιούν την σύζυγο χωρίς ο ίδιος να συμμετέχει, παρά μόνον να ικανοποιείται ...
κοιτάζοντας (από μακριά) και απολαμβάνοντας την γυναίκα του στα χέρια των εραστών! 

Ο σύζυγος δε, έχει και άλλα βίτσια! Σαδομαζοχιστικού τύπου! Καλεί τους νεαρούς να χρησιμοποιούν μαστίγια ή και να δένουν την γυναίκα του με χειροπέδες και αυτός ως θεατής… να απολαμβάνει με τα μάτια! Τόπος αναζήτησης εραστών για το ζευγάρι είναι το facebook. Έχουν δημιουργήσει σελίδα με ψευδώνυμο και φωτογραφικό υλικό στο οποίο δεν αποκαλύπτονται τα πρόσωπά τους! Η γυναίκα ασχολείται με το εμπόριο (όχι σε κεντρικό κατάστημα) και ο άνδρας ιδιωτικός υπάλληλος!

Παρόμοια είναι η σεξουαλική ζωή και ενός ζευγαριού στην ευρύτερη περιοχή της Ηρώων Πολυτεχνείου. Ο σύζυγος είναι γιατρός, η γυναίκα του ασχολείται… με τα οικιακά και εκείνος έχει αδυναμία… στην ντουλάπα! Βάζει την γυναίκα να καλεί νεαρούς στο κρεβάτι της (στους οποίους μάλιστα κάνει και «δωράκια» και εκείνος απολαμβάνει «κρυμμένος» στην ντουλάπα! 

28χρονος Πατρινός που συμμετείχε στην ερωτική συνεύρεση μας είπε πως όλοι οι εραστές της συζύγου του γιατρού γνωρίζουν πως ο άνδρας της… παρακολουθεί από την ντουλάπα! Απλά… κάνουν… τα στραβά μάτια για να μην τον ενοχλούν!

Συμβαίνουν κι άλλα όμως και σε άλλες περιοχές…

Δημοσίευση σχολίου

Blogger