Το παιδάκι που πηγαίνει σε δημοτικό σχολείο στην Αττική αποκάλυψε στη μητέρα του τα όσα φρικτά βίωνε όταν έμενε μόνο του με τον σάτυρο

Μια ανατριχιαστική υπόθεση με δράστη έναν 52χρονο ναυτικό που ασελγούσε σε ανήλικη χειρίζεται η Υποδιεύθυνση Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, έπειτα από καταγγελίες της μητέρας του παιδιού. 

Ο σάτυρος, εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι έμενε πολλές ώρες με το κοριτσάκι λόγω συγγενικών επαφών, έριχνε στο γάλα και τις σοκολάτες της μικρής υπνωτικό και στη συνέχεια εκτόνωνε τα αρρωστημένα του ένστικτά στο παιδικό της κορμάκι. 

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, από την εξέταση δεν διαπιστώθηκε το παιδί να έχει βιαστεί και έτσι ο 52χρονος ναυτικός προχωρούσε μόνο σε ασελγείς πράξεις στο κοριτσάκι. Οι πληροφορίες λένε ότι και το ίδιο το παιδάκι που πηγαίνει στο δημοτικό, μίλησε και αποκάλυψε στη μητέρα του τα όσα φρικτά βίωνε όταν έμενε μόνο του με τον ανώμαλο μεσήλικα. Η γυναίκα έπαθε σοκ και μάλιστα επειδή ήταν έγκυος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και ζήτησε από τους γιατρούς να ενημερώσουν την Αστυνομία για τις καταγγελίες της μικρής.

Από τις καταθέσεις των συγγενών του 52χρονου προέκυψε ότι την περασμένη δεκαετία ο 52χρονος έκανε το ίδιο και σε άλλη συγγενή του που είναι σήμερα ενήλικη και η οποία περιέγραψε στην Αστυνομία τον εφιάλτη που ζούσε στα χέρια του.

Έπειτα και από τη δεύτερη αποκάλυψη, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας πέρασαν χειροπέδες στον σάτυρο, ενημερώθηκε η Εισαγγελία και εντός της ημέρας αναμένεται η διάταξη για δημοσιοποίηση των στοιχείων και της φωτογραφίας του προκειμένου να διαπιστωθεί αν έχει προβεί και σε παρόμοιες ενέργειες με θύματα παιδιά.

ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger