«Σοκ, σκεπτικισμός, ανησυχία, λύπη». Με αυτόν τον τρόπο γονιός σχολίασε το σεξουαλικό σκάνδαλο που ξέσπασε σε γυμνάσιο των ΗΠΑ, όπου 15χρονη μαθήτρια έκανε $ex στις τουαλέτες του σχολείου με 25 μαθητές, με τα πάντα να καταγράφονται σε βίντεο, το οποίο στη συνέχεια έκανε τον γύρο των κινητών των άλλων μαθητών.

Το ομολόγησε η ίδια, όταν κλήθηκε στο γραφείο του γυμνασιάρχη του South Fort Myers High School στο Φορτ Μάγιερς της Φλόριντα. Δεν ήταν ωστόσο σε θέση να προσδιορίσει τον ακριβή αριθμό των μαθητών με τους οποίους συνευρέθηκε, λέγοντας απλώς ότι έκανε σεξ «με κάποιον αριθμό αγοριών». Ηταν οι συμμαθητές της που κατέθεσαν στην αστυνομία ότι μέτρησαν 25 αγόρια να μπαινοβγαίνουν στις τουαλέτες στις οποίες βρισκόταν η κοπέλα την περασμένη Τετάρτη, μετά τη λήξη των μαθημάτων. Ανάμεσα στα αγόρια ήταν και μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας του σχολείου.

Κατέγραψαν τα πάντα σε βίντεο

Οι νεαροί που συμμετείχαν στο όργιο κατέγραψαν τα πάντα σε βίντεο, το οποίο μοίρασαν στους συμμαθητές τους μέσω Snapchat (πρόκειται για εφαρμογή η οποία επιτρέπει την προβολή βίντεο μικρής χρονικής διάρκειας, το οποίο στη συνέχεια αυτοδιαγράφεται). Ωστόσο κάποιοι από τους μαθητές το έσωσαν στα κινητά τους προτού διαγραφεί και έτσι έγιναν όλα γνωστά. Το σχολείο ανακοίνωσε ότι δεν έχουν γίνει συλλήψεις, ωστόσο αποβλήθηκε τουλάχιστον ένας μαθητής.

espressonews.gr


ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger