Τον αναγνώρισαν ήδη τέσσερα από τα πέντε -τελικά- θύματά του - Η τελευταία του επίθεση έγινε σε γυναίκα πίσω από το Ολυμπιακό Στάδιο - «Προσπάθησε να την φιμώσει με ταινία», λένε στο protothema.gr αυτόπτες μάρτυρες

Πέντε φαίνεται ότι είναι, μέχρι στιγμής, τα θύματα του «δράκου» του Αμαρουσίου που συνελήφθη τα ξημερώματα της Τετάρτης λίγο μετά το τελευταίο χτύπημά του καθώς άλλη μια γυναίκα τηλεφώνησε στην αστυνομία και κατήγγειλε ότι είχε πέσει θύμα του αλλά δεν τον είχε καταγγείλει επειδή φοβόταν για την ασφάλειά της.

Ο «δράκος» συνελήφθη μετά το τέταρτο, όπως αποδείχθηκε, χτύπημά του τις τελευταίες δέκα ημέρες, τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Όλα συνέβησαν περίπου στις 6:00 το πρωί όταν ο άνδρας, σύμφωνα με πληροφορίες, επιτέθηκε σε μια γυναίκα σε δρόμο πίσω από το Ολυμπιακό Στάδιο.

Η γυναίκα, την οποία κατά πληροφορίες προσπάθησε να φιμώσει με ταινία, αντέδρασε και έβαλε τις φωνές ξεσηκώνοντας τους κατοίκους της περιοχής.

Όταν συνέβη αυτό, ο άνδρας το έβαλε στα πόδια αλλά μερικά στενά πιο κάτω τον συνέλαβαν άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ.

30χρονος ιδιωτικός υπάλληλος ο «δράκος»


Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για Έλληνα 30 ετών, ο οποίος έμενε στο Μαρούσι, κοντά δηλαδή στην περιοχή όπου έκανε τις επιθέσεις του. Κατά τις ίδιες πληροφορίες φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Αυτή την ώρα ο συλληφθείς βρίσκεται στο ΑΤ Αμαρουσίου όπου βρέθηκαν και τα τέσσερα από τα πέντε θύματά του τα οποία τον έχουν ήδη αναγνωρίσει, μολονότι ο ίδιος αρνείται τα πάντα. 

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, που μίλησαν στο «protothema.gr», ο δράστης ήταν εύσωμος και φορούσε μαύρη φόρμα και κουκούλα.  Ακολούθησε την γυναίκα, η οποία εκείνη την ώρα πήγαινε στην εργασία της, την ακινητοποίησε και προσπάθησε να της βάλει ταινία στο στόμα.  Η γυναίκα έβαλε τις φωνές και αμέσως οι περίοικοι βγήκαν στα μπαλκόνια γεγονός που τρόμαξε τον δράστη, ο οποίος και τράπηκε σε φυγή. 

Ο 30χρονος ιδιωτικός υπάλληλος, που συνελήφθη στο ύψος της γέφυρας της Καποδιστρίου, φέρει ένα χτύπημα στο μέτωπό του, το οποίο εκτιμάται ότι έγινε το πρωί της Τετάρτης με τον ίδιο να λέει ότι το «έπαθα στο ξύρισμα».


Δημοσίευση σχολίου

Blogger