Ολοένα και περισσότερο έντονη κάνει την παρουσία του στην πολιτική σκηνή της χώρας το τελευταίο διάστημα  ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου. Ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΚΙΔΗΣΟ, έχει δώσει προτεραιότητα στην περιοδεία του ανα την Ελλάδα όπου θα μιλήσει σε ανοιχτές συγκεντρώσεις, αρχής γενομένης από την Πάτρα, ενώ παρεμβαίνει συχνότερα μέσω συνέντευξέων στον τύπο. Ο Γιώργος Παπανδρέου μίλησε σε επίσης σε συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη και επισκέφτηκε τις Σέρρες.

Το «μοτο» του στις ομιλίες, συνοψίζεται σε όσα είπε από την Πάτρα όπου μάλιστα εμφανίστηκε με ανανεωμένο λουκ και με… ξυρισμένο μουστάκι:

«Είμαστε περήφανοι για το έργο μας και την προσφορά μας στην πατρίδα. Δεν την ισοπεδώνουμε για να γίνουμε δεκανίκι της δεξιάς. Ούτε ζητάμε συγγνώμη, επειδή κάναμε το χρέος μας σε αυτόν τον τόπο. Λένε, ότι θα πρέπει να αισθάνομαι και να αισθανόμαστε δικαιωμένοι. Ότι αυτοί που μας έβριζαν το 2010, ήρθαν στα λόγια μας», είπε μιλώντας στην συγκέντρωση της Πάτρας.

Οι συνεργάτες του αναλύοντας τα δημοσκοπικά ευρήματα, κρίνουν ότι τη δεδομένη στιγμή υπάρχει χώρος για την επανεμφάνιση του πρώην πρωθυπουργού, καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με τα δικά τους στοιχεία εμφανίζει μείωση των ποσοστών του στο μισό.

Οι σύμβουλοι του Γιώργου Παπανδρέου παρατηρούν επίσης, ότι ενα μεγάλο ποσοστό δηλώνει αναποφάσιστο, ενώ σε ότι αφορά τις μετακινήσεις του εκλογικού σώματος στον κεντρώο χώρο, παρατηρούν ότι οι ψηφοφόροι δεν μετακινούνται προς το Ποτάμι που επίσης εφμανίζει πτώση στα ποσοστά του, αλλά ούτε και προς το ΠΑΣΟΚ.

ΠΗΓΗ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger