Ένα γερμανικό ντοκιμαντέρ ισχυρίζεται ότι η δοκιμή ενός μυστικού αεροσκάφους των Ναζί από την USAF, είναι η πραγματική συνομωσία πίσω από το περίφημο περιστατικό του Roswell.


Το περιστατικό στο Roswell έλαβε χώρα στις αρχές του Ιουλίου, το 1947. Κάτι συνετρίβη στην έρημο και η Αμερικανική Πολεμική Αεροπορία δεν ήξερε τι ήταν. Έγραψαν μάλιστα ένα δελτίο τύπου λέγοντας ότι βρήκαν έναν ιπτάμενο δίσκο που συνετρίβη στη περιοχή. Την επόμενη μέρα απεσύρθη αυτή η δήλωση και είπαν ότι ήταν όλα λάθος. Τα μυστηριώδη συντρίμμια ήταν απλά ένα μετεωρολογικό μπαλόνι. Μετά από αυτό, το περιστατικό ξεχάστηκε.




Στη συνέχεια, στη δεκαετία του 1970, ο Jesse Marcel, ο οποίος ήταν αξιωματικός των μυστικών υπηρεσιών στο Roswell Army Air Field, δήλωσε ότι η δικαιολογία για το μετεωρολογικό μπαλόνι ήταν ένα ψέμα. Είπε ότι βρέθηκε από τους πρώτους στη σκηνή και αυτό που είδε δεν ήταν μετεωρολογικό μπαλόνι. Από τότε, εκατοντάδες υποτιθέμενοι μάρτυρες υποστηρίζουν ότι γνώριζαν ή ήταν μέρος της συγκάλυψης. Πολλοί μάλιστα είπαν ότι είδαν εξωγήινα σώματα.
Τελικά, λόγω ερευνών από τους πολιτικούς, ακόμη και του Bill Clinton, η USAF είπε ότι η συντριβή στο Roswell ήταν στην πραγματικότητα ένα μυστικό κατασκοπικό μπαλόνι, μεγάλου υψομέτρου και τα ξένα σώματα ήταν απλά…ανδρείκελα.

Πρόσφατα και συγκεκριμένα πριν δυο χρόνια περίπου, ένα γερμανικό ντοκιμαντέρ ερευνά τις μαρτυρίες του 1947, υποστηρίζει ότι αποκαλύπτει νέα στοιχεία, λέγοντας ότι το μυστηριώδες ιπτάμενο αντικείμενο ήταν ένας άκρως απόρρητος πύραυλος των Ναζί.

Το ντοκιμαντέρ με τίτλο «Τα ΑΤΙΑ και το Γ’ Ράιχ», αναφέρουν ότι το «περιστατικό» ήταν δοκιμές στο Μπελ (Bell), ένα φουτουριστικό αεροσκάφος 3 μέτρων το οποίο χρησιμοποιούσε ηλεκτρικά σωματίδια για να μπορεί να πετάξει.
Ο διακεκριμένος μηχανικός αεροναυπηγικής, Τζωρτζ Κλάιν (Georg Klein), είπε: «Δεν θεωρώ τον αυτό μου φαντασμένο ή εκκεντρικό ή κάποιον που εντυπωσιάζεται από παραμύθια». «Αυτό είδα με τα ίδια μου τα μάτια, ένα αγνώστου ταυτότητας αντικείμενο των Ναζί».



Το ντοκιμαντέρ υποστηρίζει ότι η μηχανή των Ναζί είναι ο προκάτοχος του αεροσκάφους τύπου Στελθ και κατασκευάστηκε από εκατοντάδες Γερμανούς ειδικούς πυραύλων οι οποίοι εργάστηκαν για τις ΗΠΑ, μετά το τέλος του Δεύτερου Παγκοσμίου Πολέμου.

Ο Στρατηγός Χανς Κάμλερ των SS (Hans Kammler), που ήταν υπεύθυνος για τα στρατόπεδα εργασίας στο Άουσβιτς, λέγεται ότι ήταν ανάμεσα σε αυτούς που δούλεψαν με την Αμερική κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου.

Ο Πολωνός ιστορικός, Ίγκορ Βιτκόφσκι, έγραψε για την επιμονή του Χίτλερ να συγκεντρώσει τους καλύτερους επιστήμονες και μηχανικούς για να δουλέψουν πάνω στο «σκάφος με σχήμα καμπάνας».
Το ντοκιμαντέρ ερευνά αν η «υπόθεση ρόσγουελ» προκλήθηκε από πτώση ενός άλλου ιπτάμενου δίσκου των Ναζί, το μοντέλο Σρίβερ-Χαμπερμελ (Schriever-Habermohl).

Η «Καμπάνα», που συνδύαζε τεχνολογία πυραύλου και ελικοπτέρου, σχεδιαζόταν στην Πράγα μέχρι το 1943, όταν οι ΗΠΑ πήραν τον έλεγχο. Ένας σύμβουλος μηχανικός που δούλευε για την κατασκευή ισχυρίζεται ότι είχαν κατασκευαστεί 15 μοντέλα.




Πηγή: Παράξενο
ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ....
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger