Ο Καμμένος τότε που το έπαιζε θύμα για να αρπάξει τους ψήφους και να εγκαθιδρύσει σήμερα με τον Τσίπρα την νέα αριστερή χούντα, που παρέδωσε την Ελλάδα για 100 χρόνια στους ξένους με το τρίτο και τέταρτο μνημόνιο που πέρασαν...

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΛΕΓΕ ΤΟΤΕ:

"Σήμερα είναι μια μέρα που θρηνούμε όλοι οι Έλληνες το θύμα του νεοναζισμού, το θύμα εκείνων που θέλουν την αποσταθεροποίηση της χώρας.

Οι παρακρατικοί μαζί με τους νεοναζιστές επιθυμούν να παραδώσουν την πατρίδα μας στους δανειστές...


Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ζητάμε την ενότητα του ελληνικού λαού απέναντι σε αυτούς, οι οποίοι με εντολές προσπαθούν να δημιουργήσουν ένα κλίμα τρομοκρατίας, ένα κλίμα υποταγής στην τρόικα και τους δανειστές και την εφαρμογή του άρθρου 120 του Συντάγματος, δηλαδή της προάσπισης του Συντάγματος από το σύνολο του Ελληνικού λαού.

Οι Έλληνες μπορούν να ξεσηκωθούν με ειρηνικό τρόπο και να απαιτήσουν με μια Συντακτική Εθνοσυνέλευση την απαλλαγή της πατρίδας από την ξένη κατοχή.

Ηθικοί αυτουργοί της επίθεσης εναντίον μου είναι όλοι εκείνοι οι οποίοι υπηρετούν τα συμφέροντα. Άκουσα με μεγάλη προσοχή το συνάδελφό σας κ. Άρη Πορτοσάλτε, ηθικό αυτουργό της επίθεσης εναντίον μου, όπως και όλων εκείνων των εφημερίδων που με χρήματα της εταιρείας «Ελληνικός Χρυσός» με λίντσαραν πολιτικά σήμερα το πρωί.

Τους το χαρίζω και τους λέω ότι οι Έλληνες είμαστε μια κοινωνία δημοκρατών που θα αντισταθεί στις τακτικές αυτές. Θα απαντήσουμε με δημοκρατικό τρόπο, με ηρεμία, με ειρήνη απέναντι στο φασισμό και τα συμφέροντα που θέλουν να καθυποτάξουν τον ελληνικό λαό».

ΕΡΩΤΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ(Mega): Η επίθεση που δεχτήκατε δεν σχετίζεται πιστεύετε με τη δική σας προτροπή πριν από λίγες μέρες να λιντσάρουν οι πολίτες έναν αιρετό δήμαρχο;

Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Χθες από το MEGA, ο δικός σας δημοσιογράφος, ο αδελφός του υπουργού, ο κ. Καψής, προέτρεψε να με λιντσάρουν. Σας το χαρίζω κυρία μου. Όπως χαρίζω και στον κ. Μπόμπολα των συμφερόντων της «Ελληνικός Χρυσός» και των ορυχείων την επίθεση εναντίον μου. Ας επιτεθούν όσο θέλουν σε εμάς, είμαστε πολύ πιο ισχυροί από αυτούς. Και να το παίξετε αυτό, αλλιώς θα το παίξουμε εμείς στο διαδίκτυο."

Κύριε Καμμένε αν γίνει  εφαρμογή του άρθρου 120 του Συντάγματος, που επικαλείστε στο παρακάτω βίντεο, τότε σίγουρα θα πάνε φυλακή όλοι που πέρασαν από τις κυβερνήσεις των τελευταίων ετών...


ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ....
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger