Γράφει ο Νικ. Αλ. Αργυρίου

Η χρήση των Η/Υ και η πληροφορική γέννησαν το ανθρώπινο τεχνολογικό άλμα , έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην Διαστημική εποχή, στα οπλικά συστήματα, στις τηλεπικοινωνίες, στην εξέλιξη της βιομηχανία, στο εμπόριο, στις επιχειρήσεις και στις τραπεζικές συναλλαγές.

Σταδιακά η ιδιωτική ζωή των ανθρώπων μετατράπηκε σε αποθηκευμένους αριθμούς  σε κεντρικούς Η/Υ.

Οι κυβερνήσεις και οι τοπικές αρχές με πολλούς τρόπους έχουν συλλέξει πληροφορίες για κάθε πολίτη ξεχωριστά. Όλα τα δίκτυα σε Ανατολή και Δύση συνδέονται άμεσα με έναν κεντρικό ηλεκτρονικό υπολογιστή στη Γενεύη.

Βλέπετε η αχόρταγη όρεξη της γραφειοκρατίας για πληροφορίες έκανε καλά την δουλεία της!

Οι  πληροφορίες διασταυρώνονται από τον σκιώδη κλάδο ελέγχου και καταχωρούνται με διαφόρους τρόπους. Πληροφορίες από επίσημα έγγραφα που απαιτεί ο νόμος να συμπληρωθούν  διασταυρώνονται και καταχωρούνται από ειδικό κλιμάκιο πρακτόρων.

Ουσιαστικά κανείς δεν ξέρει αν η οικογένεια του ή άλλα φιλικά πρόσωπα παρακολουθούνται από αυτόν τον Ειδικό Κλάδο Ελέγχου. Ιδιαίτερη προσοχή δίνουν στον εντοπισμό και στην διασταύρωση στοιχείων ανθρώπων με ιδεολογία προς τον Εθνικισμό ή σε φυλετικές ιδεολογίες. Αλλά αυτό θα αναλυθεί παρακάτω.

Είναι φανερό πλέον ότι γεγονότα που βιώνουμε σήμερα μόνο τυχαία δεν είναι. Η σκοπιμότητα της Παγκοσμιοποίησης δεν είναι αυτό που νομίζουν οι περισσότεροι. 

Οι πολυπολιτισμικότητα, οι θρησκευτικοί πόλεμοι, τα σχέδια μείωσης του πληθυσμού, η κλιματική αστάθεια, το ατμοσφαιρικό θερμοκήπιο, οι αεροψεκασμοί κ.ά.

Δείχνουν ότι το αγωνιώδες τέλος της ανθρωπότητας είναι κοντά, οι τρομακτικές αλλαγές ξεσκεπάζουν σταδιακά τα κυνικά συμφέροντα των μεγάλων δυνάμεων και την ιδιαίτερη συμφωνία που έκαναν μεταξύ τους. Δηλαδή δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως η απόκρυψη των Τεχνολογικών τους επιτευγμάτων τόσα χρόνια αποτελεί το μυστικό τους σχετικά με τον αποικισμό του διαστήματος.

Οι εκπρόσωποι των υπερδυνάμεων έχουν πάρει το δικαίωμα για να αποφασίσουν ποιοι άνθρωποι θα ζήσουν και ποιοι θα πεθάνουν. Αυτοί είναι οι εγκέφαλοι και οι εκτελεστές της περιβόητης Εναλλακτικής Λύσης 3.

Ο εντοπισμός και η στρατολόγηση των προσδιοριζόμενων ταξιδευτών βασίζεται κυρίως στις πληροφορίες από το δίκτυο της Γενεύης!



Η σύγχρονες  Παγκοσμιοποιημένες κοινωνίες στην ουσία είναι το μεγάλο Πείραμα. Ήδη η σημερινή πολυπολιτισμικότητα που βιώνουν οι κοινωνίες είναι μέρος του Πειράματος. Σκοπός τους είναι η νέα γενιά σκλάβων υπανθρώπων που θα δουλεύουν σαν άμυαλα όντα, απομακρυνόμενα από έννοιες εθνικών ή φυλετικών συμφερόντων με το πρόσχημα πως όλα αυτά έχουν αποτέλεσμα τον πόλεμο. Διότι στον επερχόμενο αφανισμό της ανθρωπότητας η κύρια πρόταση είναι η επιβίωση όλων των κλάδων της ανθρώπινης φυλής.

Ακριβώς για αυτούς τους λόγους αντιπρόσωποι όλων των πλευρών του ανθρώπινου πολιτισμού θα στρατολογηθούν σταδιακά για να μεταφερθούν στην νέα διαστημική περιοχή.


Για να συμβεί κάτι τέτοιο είναι αναγκαίο τα άτομα αυτά να αποδεσμευτούν από εθνικές και φυλετικές ιδεολογίες, μιας και κάτι τέτοιο μπορεί να τους προκαλέσει προβλήματα στα σχέδιά τους.
(Leslie Watkins: Εναλλακτική Λύση 3, σ. 173-175).

Έτσι οι ηλεκτρονικοί εγκέφαλοι που επεξεργάζονται τις πληροφορίες για τον εντοπισμό μελλοντικών ταξιδευτών δίνουν ιδιαίτερη σημασία στο ζωτικό παράγοντα που λέγεται εθνικισμός.

Στην Ελλάδα...

Πάνω σ' αυτόν τον τομέα οι διάφοροι πράκτορες που δρουν στον εθνικιστικό και πατριωτικό χώρο έχουν ως αποστολή την παραπάνω σκοπιμότητα. Δηλαδή παρέχουν αναλυτικές πληροφορίες για εθνικές ομάδες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.


Δεν θα έβλαπτε κανέναν Έλληνα πατριώτη να αναρωτηθεί που αποσκοπεί η πλύση εγκεφάλου που έχει υποστεί καθημερινά για να δεχθεί όλα αυτά που γίνονται. Όπως από το να δεχτεί την αισχρή παραμόρφωση της γλώσσας μέχρι τον προγραμματισμό του να υπακούει τις εντολές των επικυρίαρχων. Μιλάμε για την προετοιμασία σκλάβων που έχουν καταδικαστεί σε πρωτόγνωρο ψυχικό εξευτελισμό.

Συστηματικά η συμπόνοια προς τον συνέλληνα πρέπει να ξεριζωθεί, ενώ η απέχθεια σε οτιδήποτε αντεθνικό να θεωρείται προοδευτικό.

Και, βέβαια να πούμε εδώ ότι καθόλου τυχαίο δεν είναι το δυστύχημα του γνωστού εκδότη της δεξιάς εφημερίδας. Το αλλόκοτο γεγονός ότι ο άνθρωπος αυτός κάηκε ζωντανός μέσα στο αυτοκίνητό του γεννά πολλές υποψίες πως δεν ήταν ένα απλό δυστύχημα, αλλά ίσως πρόκειται για δολοφονία. 
Σε τέτοιες περιπτώσεις η έρευνα δείχνει   ότι σχεδόν πάντα κατά μυστήριο τρόπο οι "καύσεις " και τα "εκτεταμένα" εγκαύματα.... αποσιωπούνται... Όλα αυτά είναι κάτι παραπάνω από μια απλή σύμπτωση. Αλλά δεν θα επεκταθούμε περισσότερο...

Ενώ πως είναι δυνατόν στο παρελθόν κάποιοι ηγέτες να γλιτώνουν από πολυάριθμες απόπειρες δολοφονίας;

Γι' αυτό να επιδίδεστε σε εξονυχιστικές παρατηρήσεις στο ποιοι και με ποιο τρόπο συντονίζουν τα ανθρώπινα πιόνια ...


ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ....
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger