Με ένα μήνυμα σε όλους τους εργαζομένους του ALPHA αλλά και τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ο επιχειρηματίας που γκρέμισε την κυβέρνηση Καραμανλή, απαντάει στην πρόθεση της κυβέρνησης να κλείσει τα κανάλια που δεν πήραν άδεια.
Ο κ. Κοντομηνάς δηλώνει, σύμφωνα με το μήνυμα που ανήρτησε στον λογαριασμό της στο Facebook η δημοσιογράφος Βίκυ Χατζή, ότι ο ALPHA θα συνεχίσει να δίνει μάχες «σε πείσμα όσων θα ήθελαν να δουν τον πρώτο σε τηλεθεάσεις, αξιοπιστία και εγκυρότητα σταθμό να κλείνει».
Υποστηρίζει, δε, ότι «τα όπλα στη φαρέτρα του είναι πολλά» και εμφανίζεται αισιόδοξος ότι «η δικαίωση θα έρθει σύντομα».

Το μήνυμα του κ. Κοντομηνά έχει ως εξής:
“Ο Όμιλος ALPHA, με τη δύναμη και την εμπιστοσύνη των εργαζομένων του, έχει κατακτήσει την κορυφή δίνοντας πάντα πολλές και σκληρές μάχες.Το ίδιο θα συνεχίσει να κάνει και τώρα σε πείσμα όσων θα ήθελαν να δουν τον πρώτο σε τηλεθεάσεις, αξιοπιστία και εγκυρότητα σταθμό να κλείνει. Ο ALPHA είναι οικονομικά ο πιο υγιής και διάφανος τηλεοπτικός σταθμός της χώρας και η πορεία του δεν τελειώνει εδώ. Τα όπλα στην φαρέτρα του είναι πολλά και η δικαίωση θα έρθει σύντομα. Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους, θερμά, για τα μηνύματα αγάπης και εμπιστοσύνης στο πρόσωπό μου. Ενωμένοι, όπως πάντα, συνεχίζουμε.”
Δημήτρης ΚοντομηνάςΠΗΓΗ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ....
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger