Οι χρήστες των social media να βομβαρδίζουν το διαδίκτυο με μηνύματα του τύπου «Τι έχει η Χίλαρι;» - Συνεχίζουν να οργιάζουν οι φήμες για την κατάσταση της υγείας της 

Τι έχει το μάγουλο της Χίλαρι; Πάλι έπεσε; Μήπως είναι μελανιά; Μήπως έχει βάλει εμφύτευμα; Πώς έγινε αυτή η πληγή στο πρόσωπό της; 


     
Την ώρα που πλησιάζουν οι εκλογές της 8ης Νοεμβρίου, το θέμα που απασχολεί τους χρήστες των social media είναι το σημάδι που έχει στο μάγουλό της από την δεξιά πλευρά η πρώην επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας. 

Ο φακός που την απαθανάτισε στο Νιου Χάμσάιρ δείχνει πράγματι ότι το μάγουλό της έχει μία πληγή, ένα εξόγκωμα, την οποία η Χίλαρι προσπάθησε να την καλύψει με make up. Μάταια όμως! Το σημάδι δεν καλύφθηκε επαρκώς με αποτέλεσμα οι χρήστες των social media να βομβαρδίζουν το διαδίκτυο με μηνύματα του τύπου «Τι έχει η Χίλαρι;» 

    
Κι ενώ τα «αίματα» έχουν ανάψει καθώς σε λιγότερο από δύο εβδομάδες οι Αμερικανοί ψηφίζουν για  πρόεδρο, συνεχίζουν να οργιάζουν οι φήμες για την κατάσταση της υγείας της  με αφορμή τις τελευταίες προεκλογικές εμφανίσεις της. 

«Τα μάτια της αντιδρούν γρήγορα και σπασμωδικά», υποστηρίζει ο γιατρός Τ. Όριεντ, προσθέτοντας πως οι κινήσεις των ματιών της Χίλαρι υποδηλώνουν κάποιο παθολογικό πρόβλημα.
      
Mε τις δημοσκοπήσεις να δείχνουν ότι η υποψήφια των Δημοκρατικών για το χρίσμα θα κάνει περίπατο στις εκλογές, η Χίλαρι σβήνει σήμερα 69 κεράκια με τους ένθερμους υποστηρικτές της να της εύχονται χρόνια πολλά σε προεκλογική συγκέντρωση στη Φλόριντα. 

Αλλά κι ένας Αμερικανός τραγουδιστής της είπε το γενέθλιο τραγούδι, μία ημέρα νωρίτερα. 

O Prince Royce τραγούδησε στη πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ το Happy Birthday, στη διάρκεια της τηλεοπτικής εκπομπής El Gordo Y La Flaca, στην οποία εμφανίστηκε η πρώην επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας. Χίλαρι και Prince Royce έβγαλαν μαζί και μία selfie.  


    
Στο μεταξύ, δημοσκόπηση του CNN/ORC δείχνει ότι,  επτά στους δέκα Αμερικανούς πολίτες πιστεύουν ότι η Χίλαρι θα είναι η νικήτρια των εκλογών της 8ης Νοεμβρίου κι ότι ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων για το χρίσμα δεν θα αποδεχτεί το εκλογικό αποτέλεσμα. 

ΠΗΓΗ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ....
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger