Τα προεόρτια των όσων θα συμβούν στο επερχόμενο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, μαρτυρούν ότι οι διάφορες τάσεις έχουν βγάλει ήδη τα μαχαίρια από τα θηκάρια.
Ο σύμβουλος του πρωθυπουργού, Νίκος Καρανίκας, ήταν ένα ακόμα θύμα στο ξεκαθάρισμα που μαίνεται στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ εν όψει του Συνεδρίου που ξεκινά την Πέμπτη (13/10).

Συγκεκριμένα, τα μέλη της τοπικής οργάνωσης του Παγκρατίου, στην οποία μεταγράφηκε πριν λίγες εβδομάδες ο κ. Καρανίκας, δεν τον ψήφισαν για να εκπροσωπήσει την οργάνωση στο συνέδριο. Ωστόσο ο σύμβουλος του πρωθυπουργού θα είναι εκεί, ως μέλος της απερχόμενης Κεντρικής Επιτροπής.

Αυτό, όμως, λίγη σημασία έχει, καθώς η «καταψήφιση» του κ. Καρανίκα δείχνει ότι το χάσμα μεταξύ των «σκληροπυρηνικών» μελών που αποτελούν την κομματική ραχοκοκαλιά του ΣΥΡΙΖΑ και των κυβερνητικών στελεχών μεγαλώνει. Είναι ενδεικτικό ότι άλλες τοπικές οργανώσεις έχουν ήδη «κόψει» τους βουλευτές Χρήστο Μαντά, Κώστα Δουζίνα και Ελένη Σταματάκη, ενώ οριακά έχουν εκλεχθεί οι υπουργοί Θοδωρής Δρίτσας, Παναγιώτης Κουρουμπλής και Δημήτρης Βίτσας.


ΠΗΓΗ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ....
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger