«Δεν θα μείνουν στην αίθουσα για να μπορείτε εσείς να κάνετε θέατρο» είπε ο κ. Τσίπρας απευθυνόμενος στους αγρότες, για να επικρατήσει πανικός λίγο πριν κάμερες και δημοσιογράφοι αποχωρήσουν τελικά.


Ένταση λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι στο δημαρχείο Φαιστού στις Μοίρες όπου ήταν σε εξέλιξη η σύσκεψη των παραγωγικών φορέων της Μεσαράς υπό τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.

Ο πρωθυπουργός μόλις ολοκλήρωσε το εισαγωγικό μέρος της ομιλίας του ζήτησε την αποχώρηση των δημοσιογράφων, των οπερατέρ και των φωτογράφων από την αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου όπου και γίνεται η σύσκεψη. Αμέσως δημιουργήθηκαν εντάσεις με τον κ. Τσίπρα αλλά και τους δημοσιογράφους να έρχεται σε άμεση αντιπαράθεση.


«Εδώ δεν είναι εκπομπή, είναι σύσκεψη», ανέφερε ο κ. Τσίπρας και συμπλήρωσε απευθυνόμενος στους αγρότες «εγώ όταν κάνω συσκέψεις με φορείς κλείνουν οι πόρτες και μιλάμε ειλικρινά, πρόσωπο με πρόσωπο».



Οι δηλώσεις αυτές πυροδότησαν το ήδη εκρηκτικό κλίμα με τους δημοσιογράφους να μην θέλουν να βγουν έξω από την αίθουσα και τους αγρότες να δηλώνουν πως αν φύγουν τα ΜΜΕ τότε θα αποχωρήσουν κι εκείνοι.

Ο Αλέξης Τσίπρας εμφανώς εκνευρισμένος ανέφερε «Όποιος θέλει να κάνει θέατρο μπροστά στους δημοσιογράφους να πάει έξω».

Νωρίτερα με πανό υποδέχτηκαν τον πρωθυπουργό οι παραγωγικοί φορείς στις Μοίρες. Έξω από το δημαρχείο φαιστού είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς αγροτικοί σύλλογοι, στελέχη αναπτυξιακών αλλά και εκπρόσωποι οινοπαραγωγών του νομού.

Κατά την άφιξη του κ. Τσίπρα στο δημαρχείο Φαιστού, υπήρξε μικρή ένταση από ορισμένους από τους συγκεντρωμένους.


πηγή: cretapost, flashnews
ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ....
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger