Ο Σόιμπλε ποντάρει σε μια "εθνική ταπείνωση" του Eλληνα πρωθυπουργού...

Τηλεφωνική συνομιλία Ερντογάν-Τσίπρα που έγινε το απόγευμα της Δευτέρας διήρκεσε 74 λεπτά(!) και την κατέγραψαν οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ, της Ρωσίας, της Γαλλίας και φυσικά η τουρκική ΜΙΤ. 
ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ....
loading...

Στο μεγαλύτερο μέρος της συνομιλίας ο Σουλτάνος απαιτούσε να εκδοθούν οι 8 Τούρκοι στρατιωτικοί που κρατούνται στη χώρα μας και σήμερα αρχίζει η πρώτη από τις 3 δίκες για την έκδοσή τους. 

Ο Ερντογάν στην διάρκεια της συνομιλίας υπήρξε σχεδόν απειιλητικός για όλα τα μέτωπα που ο ίδιος θεωρεί ότι είναι ανοιχτά στις ελληνοτουρκικές σχέσεις για να επιτύχει την έκδοση των Τούρκων στρατιωτικών.

Ενα θέμα που έχει πάρει πλέον διεθνείς διαστάσεις και τόσο ο  Τσίπρας, όσο και η Ελλάδα κινδυνεύει να υποστεί αντίστοιχη ταπείνωση με εκείνη της παράδοσης του Αμπντουλά Οτσαλάν η οποία έχει καταγραφεί στην ιστορική μνήμη της χώρας μας.

Την στιγμή που βρίσκεται σε μια επικίνδυνη καμπή το Κυπριακό και παραμένει ανοιχτό το μέτωπο της Β΄αξιολόγησης, ο Σόιμπλε πολύ θα ήθελε να έχει απέναντί του μια ταπινωμένη ελληνική κυβέρνηση με τα πάντσερ της Bild να γράφουν για υποταγή των Ελλήνων και του Τσίπρα στον Τούρκο Σουλτάνο.


Η «Καθημερινή» παρουσιάζει εικόνες από το χώρο κράτησης των 8 Τούρκων αξιωματικών, οι οποίοι κατηγορούνται από τη χώρα τους για συμμετοχή στο πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΌΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ ....   

ΠΗΓΗ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ....
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger