Η Τσεχία είναι στο έλεος της ισλαμοφοβίας λόγω των συνεχόμενων τρομοκρατικών επιθέσεων στην Ευρώπη, για αυτό και  «εξοπλίζεται»με ειδικό νομοσχέδιο...

Η Τσεχία είναι στο έλεος της ισλαμοφοβίας λόγω των συνεχόμενων τρομοκρατικών επιθέσεων στην Ευρώπη, για αυτό και  «εξοπλίζεται»με ειδικό νομοσχέδιο που επιτρέπει στους πολίτες να φέρουν όπλα εναντίον των ισλαμιστών τρομοκρατών,  για αυτό που αποκαλείται ως «πόλεμος των πόλεων».

Ο υπουργός εσωτερικών  Milan Chovanec έχει προειδοποιήσει τους Τσέχους πολίτες ότι επίκειται ένα σούπερ ολοκαύτωμα από τους μουσουλμάνους τρομοκράτες, σύμφωνα με πηγές των μυστικών υπηρεσιών, και θέλει να  δεσμευτεί στην Ευρώπη ότι οι πολίτες της χώρας του θα  είναι σε θέση να χρησιμοποιήσουν τα όπλα τους κατά των μουσουλμάνων τρομοκρατών.


Η κυβέρνηση σπεύδει να φέρει ένα νέο νομοσχέδιο  περί όπλων μέσω του κοινοβουλίου, και εργάζεται  προς την κατεύθυνση της τροποποίησης του συντάγματος. Στο εγγύς μέλλον οι απλοί πολίτες της Τσεχίας θα  είναι σε θέση να πυροβολήσουν οποιοδήποτε  πιθανό  τρομοκράτη εν τη απουσία της   αστυνομίας.

Οι ριζοσπαστικές νέες προτάσεις πρόκειται να παρουσιαστούν στο κοινοβούλιο κατά τους προσεχείς μήνες, σε μια προσπάθεια να εξασφαλιστεί  ότι υπάρχει μια κοινή  πολιτική  γραμμή άμυνας κατά των ισλαμιστών της τρομοκρατίας.

Ο Πρόεδρος Milos Zeman έχει ήδη ζητήσει από τους Τσέχους πολίτες  να  αγοράσουν όπλα στο πλαίσιο της προετοιμασίας ενός  «σούπερ ολοκαυτώματος » το οποίο ετοιμάζουν  μουσουλμάνοι  τρομοκράτες στην Ευρώπη.

Υπάρχουν επί του παρόντος 300.000 άτομα που διαθέτουν νόμιμη άδειας οπλοφορίας στην χώρα , η οποία συνορεύει με την Γερμανία η οποία συνταράσσεται από την ισλαμική τρομοκρατία ,  ενώ ακόμη 800.000 έχουν αποκτήσει νόμιμα όπλα.

Ο Milan Chovanec είπε για το θέμα αυτό: «Περισσότεροι Τσέχοι παίρνουν άδειες πυροβόλων όπλων, και νομίζω ότι αν η κατάσταση δεν βελτιωθεί μέσα στους επόμενους μήνες, τότε ο αριθμός των πυροβόλων όπλων  θα αυξηθεί κατακόρυφα».

Η κίνηση αυτή θα αντιμετωπίσει σίγουρα την αντίδραση της ΕΕ , η οποία επιδιώκει την  απαγόρευση  πώλησης  όπλων εντός των συνόρων της, μόνο που πλέον τα γεγονότα τρέχουν και μαζί και οι εξελίξεις.

Ο ευρωπαϊκός κανονισμός που έχει  έγκριση από τη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ θα μπορούσε να περιορίσει μαζικά την πώληση τυφεκίων , όπως καλάσνικοφ ή AR-15s, τα οποία έχουν χρησιμοποιούνται στην Αμερική, αλλά όχι μικρότερα όπλα όπως πιστόλια, και άλλα μη θανατηφόρα όπλα τα οποία έχουν γίνει ανάρπαστα.



Η ΕΕ επιθυμεί να επιβάλει σε ψυχολογικά τεστ σε εκείνους που επιδιώκουν να αγοράσουν  πυροβόλα όπλα σε μια προσπάθεια να αποτρέψει τα όπλα αυτά να πέσουν σε λάθος χέρια.

Η τσεχική κυβέρνηση ελπίζει να αποφύγει τις καταστροφικές τρομοκρατικές επιθέσεις, όπως αυτές που έγιναν στη Νίκαια ή το Βερολίνο, αλλά όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά λόγω  της παρουσίας πολλών μουσουλμάνων στην χώρα.

Η Ελλάδα αποτελεί την χώρα «εισόδου» χιλιάδων μεταναστών και προσφύγων πολλοί από τους οποίους πρωταγωνίστησαν  σε μεγάλες τρομοκρατικές επιθέσεις σε Γαλλία και Γερμανία, και ήδη αντιμετώπισε ουκ ολίγες εξεγέρσεις μουσουλμάνων μεταναστών.


Σε καμία περίπτωση όμως οι πολίτες δεν δύνανται να υποκαταστήσουν τις αρχές ασφαλείας , αλλά απαιτείται ένα συνολικότερο πλάνο δράσης σε συνεργασία με τις αστυνομικές αρχές για την καλύτερη αντιμετώπιση αυτού του επερχόμενου»κύματος» , που χτυπάει ήδη πολλές χώρες στην ΕΕ.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ 




ΠΗΓΗ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ....
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger