Τρομερό σκάνδαλο και «άμεση» προειδοποίηση που αφορά σαφέστατα  και την  Ελλάδα δημοσιεύει  ο ξένος τύπος,  αναφέροντας ότι μετά από τεράστια...


Τρομερό σκάνδαλο και «άμεση» προειδοποίηση που αφορά σαφέστατα  και την  Ελλάδα δημοσιεύει  ο ξένος τύπος,  αναφέροντας ότι μετά από τεράστια έρευνα…… τα κέρδη των τροφίμων   χαλαλ για τους απανταχού Μουσουλμάνους πιστούς το οποίο  διακινείται και στην Ευρώπη  , καταλήγει στις τσέπες των τζιχαντιστών και της Σ,Αραβίας.

Είναι σαφώς  γνωστό ότι οι Ουχαμπιστές που απαρτίζουν τις  βασιλικές οικογένειες, και οι  κορυφαίοι  επιχειρηματίες της Σαουδικής Αραβίας, του Κατάρ, το Κουβέιτ, των Ηνωμένων  Αραβικών Εμιράτων, και του Μπαχρέιν χρηματοδοτούν  άμεσα τους τζιχαντιστές στη Συρία, το Ιράκ και χώρες σε όλο τον κόσμο.


Πολλοί καταναλωτές σε όλο τον κόσμο δεν γνωρίζουν ότι τα ποσοστά των αγορών του κρέατος και γενικά των προϊόντων  «χαλάλ» (πιστοποιημένα από το ισλάμ)   τελικά καταλήγουν στα χέρια των  οργανώσεων αυτών όπως του ISIS, αναφέρει η τεραστίων  διαστάσεων παγκόσμια έρευνα η οποία συγκλονίζει αφυπνίζοντας  από τον λήθαργο  εκατομμύρια ανθρώπους.


ΔΕΊΤΕ ΟΛΌΚΛΗΡΟ ΤΟ ΆΡΘΡΟ ΕΔΩ ....

ΠΗΓΗ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ....
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger