Έχει κάνει την σύλληψη παιχνιδάκι, αφού οι κακοποιοί οικειοθελώς πηγαίνουν σε αυτή να τους πιάσει…


Η Samantha Sepulveda αστυνομικός αλλά και μοντέλο, χρησιμοποιεί την απίστευτη ομορφιά της ως όπλο κατά της εγκληματικότητας, με πολύ καλύτερα αποτελέσματα από τα πιστόλια των συναδέλφων της στο τμήμα της Νέας Υόρκης.

«Προτρέπω τους άνδρες να περάσουν μόνοι τους τις χειροπέδες, επειδή δεν θέλουν να με χτυπήσουν», είπε η καυτή αστυνομικός στην New York Post.

Εργάζεται στην αστυνομία από το 2010. Περίπου τρία χρόνια αργότερα, ένας φίλος της εργαζόταν σε μια εταιρεία  για εσώρουχα και μαγιό της πρότεινε να πάει ως μοντέλο. Αμέσως μια δεύτερη καριέρα ξεκίνησε δυναμικά.

Όταν βρίσκεται επί το καθήκον, εργάζεται χωρίς μακιγιάζ, με τα μαλλιά της μαζεμένα σε έναν αυστηρό κότσο. «Προσπαθώ να φαίνομαι όσο πιο αρρενωπή γίνεται», είπε.

Το «κόλπο» όμως δεν πιάνει αφού οι περισσότεροι άνδρες μένουν «κόκκαλο» όταν δεχόμενη άπειρες φιλοφρονήσεις, μέχρι και προτάσεις για ραντεβού…

Ως μοντέλο όμως, όπως βλέπουμε και στις φωτογραφίες που ανεβάζει η ίδια στο Instagram, εκεί επιδεικνύει περήφανα τις καμπύλες και το καλλίγραμμο κορμί της, κάτι που εκτιμούν ιδιαίτερα οι πάνω από 110.000 θαυμαστές τηs που ακολουθούν τον λογαριασμού της.

Απολαύστε την παρακάτω:













Ολες οι Αποκαληπτικες  ΦΩΤΟ  ΕΔΩ ..

ΠΗΓΗ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ....
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger